Descopera Inka – Savoare si sanatate intr-o singura bautura


Inka este o bautura gustoasa din ingrediente 100% naturale, pe baza de cereale si cicoare.

Inka este o bautura gustoasa din ingrediente 100% naturale, pe baza de cereale si cicoare.

Inka - un gust delicat al naturii pentru tine si familia ta

Inka este o bautura naturala, gustoasa, ce poate fi consumata de intreaga familie – aceasta poate fi servita la fiecare masa si poate inlocui chiar si gustarile. Poate fi bauta acasa, dar si la serviciu, in orice moment al zilei si cantitate.

Inka nu contine cofeina sau alti conservanti artificiali, fiind o bautura potrivita chiar si pentru copiii de peste 3 ani. Servita cu lapte, devine o sursa suplimentara de calciu si proteine, care sunt deosebit de importante pentru cresterea unui organism tanar.

Aceasta este substitutul perfect pentru cafeaua traditionala, si este recomandata  pentru femeile insarcinate, mamele care alapteaza,  pentru persoanele in varsta, dar si pentru cele sensibile la cofeina sau care sufera de hipertensiune arteriala. Inka este ideala pentru cei carora le place gustul de cafea, dar care nu ar trebui sa o bea de prea multe ori.

O bautura gustoasa, cu o aroma placuta si usor de preparat

Inka poate fi consumata cu lapte sau apa. Fiind un praf instant, se dizolva rapid atat in apa rece, cat si in lapte cald. In functie de modul  in care alegi sa o consumi, te va racori sau te va incalzi, dar intotdeauna iti va potoli setea.

Ce contine Inka?

Inka are o compozitie bogata in substante nutritive naturale, obtinute din secara prajita, boabe de orz si radacina de cicoare.

Dupa prajirea ingredientelor si extragerea celei mai bune si mai savuroase esente lichide, se obtine, prin uscare, o pulbere solubila, usor si rapid de preparat, cu un gust si o aroma delicate.

Secara, orz si cicoare - o combinatie valoroasa de ingrediente

Inka este perfecta pentru persoanele care  isi doresc un stil de viata sanatos, bazat pe o dieta echilibrata, bogata in ingrediente naturale.

Mixul de trei ingrediente: secara, orz si cicoare, face ca Inka sa fie o bautura valoroasa din punct de vedere nutritiv, si  plina de beneficii.

-    Secara si orzul sunt bogate in substante minerale (magneziu, calciu, zinc si fier), dar si in vitamine;
-    Cerealele sunt bogate in vitaminele din grupa  B;
-    Cerealele sunt o sursa bogata de carbohidrati, continand amidon si fibre, care accelereaza metabolismul si faciliteaza digestia;
-    Substantele de balast ( compuse in principal din zaharuri complexe ) se leaga de cereale in apa, ceea ce ajuta la imbunatatirea functiilor intestinale si la cresterea activitatii microflorei intestinale;
-     Compusii polifenolici naturali din Inka sunt puternici si eficienti anti –oxidanti, care sprijina sistemul imunitar al organismului si ofera protectie impotriva leziunilor celulare.

Polifenolii captureaza si neutralizeaza eficient radicalii liberi.

Cicoarea este o sursa bogata de hidrocarburi, inclusiv inulina, care:

-     Reduce valoarea calorica a alimentelor;
-    Ajuta eficient metabolismul si imbunatateste functiile sistemului digestiv;
-    Cicoarea este unul dintre ingredientele de alimente functionale – probiotice, cu un impact benefic asupra sanatatii umane. Probioticele sunt ingrediente alimentare naturale. Ele pot fi gasite in legume, cereale si fructe. Acestea au un impact benefic asupra microflorei intestinului gros prin stimularea selectiva a dezvoltarii si/sau activarea metabolismului unor tipuri de bacterii care imbunatatesc echilibrul florei intestinale a organismului.

Componenta esentiala in dieta

Datorita compozitiei si a caracteristicilor sale, dar in special a continutului bogat in fibre alimentare, Inka este recomandata de nutritionisti  persoanelor atente la silueta sau care isi doresc sa slabeasca, dar si celor cu probleme digestive. Este o bautura cu un continut caloric scazut, astfel ca o cana are doar 14 calorii.  Desi nu contine cofeina, aceasta  ofera energie organismului, datorita continutului ridicat de carbohidrati  si nu provoaca secretia acidului gastric, asa cum se intampla in cazul cafelei naturale.

Aceasta bautura din cereale este alegerea perfecta pentru oamenii cu o dispozitie nervoasa, care sufera de hipertensiune, ulcere la nivelul sistemului digestiv, insuficienta hepatica, insuficienta renala, intestinala, si carora le este interzis consumul de cafea.

Valoare nutritiva pentru o portie (4 g + 200 ml de apa):


Energie 60 kJ / 14 kcal
Proteine 0,2 g
Carbohidrati 3,3 g
Zaharuri 1,3 g
Grasimi 0 g
Acizi grasi saturati 0 g
Fibra alimentara 0,6 g
Sodiu 0 g

De unde poate fi cumparata

Inka se gaseste in lanturile de magazine: Billa, Carrefour , Kaufland , Metro Cash & Carry , Penny , Profi Rom Food , REAL , AUCHAN , Selgros Cash & Carry , Mega Image , Unicarm , Lidl.

Detalii pe: www.inka.pl/ro

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Karl Shone pe 12 Dec 2014, 16:59
    Tehnologie folosita

    Bine bine blabla-urile de pe ambalaj le putem citi toti .. ma intereseaza tehnologia folosita pentru obtinerea granulelor instant ( solubile in apa) din putina mea cultura generala cunosc doua tehnologii, "la rece" si "la cald". Prima consta in trecerea boabelor de cereale printrun jet de aer rece (sub -60 grade C) astfel obtinandu-se granule solubile cu forma mai colturoasa si mai dura. A doua , presupune trecerea boabelor de cereale ( sau cafea) printr-un jet de aer foarte cald, forma granulelor fiind rotunde si netede. A doua tehnologie este foarte periculoasa pentru ca dupa cum stiti deja ( avand in vedere ca sunteti persoane responsabile si informate) amidonul din cereale, expus la temperaturi inalte genereaza Acrilamida ( C3H5NO ). In consecinta de blabla-uri suntem satui. Producatorul ar trebui sa fie obligat sa afiseze pe ambalaj tehnologia folosita . O zi buna!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod