Decoratiuni speciale de Sarbatori!

Si in acest an, casa ta se va "imbraca" in haine de sarbatoare, cu ocazia Craciunului... Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa iti decorezi locuinta, in mod unic, de sarbatori:
Si in acest an, casa ta se va "imbraca" in haine de sarbatoare, cu ocazia Craciunului... Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa iti decorezi locuinta, in mod unic, de sarbatori:

1. Fie ca ai renuntat la brazii din plastic sau ai fost intotdeauna un fan al materialelor naturale, gasirea pomului perfect de Craciun poate fi o provocare. Daca doresti sa simti mirosul de brad, alege unul veritabil: acele verzi sunt delicate la atingere, iar daca pomul este bine hidratat, acestea nu se vor scutura.

2. Inainte sa cumperi un brad, masoara spatiul unde vrei sa il pozitionezi si tine cont de doua lucruri: inaltimea camerei in care asezi bradul si inaltimea pe care o va adauga suportul bradului.


3. Nu stii unde sa asezi mult-pretuita descoperire? Brazilor le place racoarea si umezeala, astfel incat evita sa il asezi langa radiator sau calorifer. Un colt al camerei poate fi alegerea perfecta. Poti aseza bradul si in dreptul unei ferestre sau in dreptul scarilor, atat timp cat nu este in drum. Daca un pom de Craciun nu este o alegere pentru acest an, opteaza pentru ramuri de mesteacan sau conuri.

4. Bradul trebuie ornat, dar luand in considerare designul camerei in care se afla. Daca iti doresti un aspect simplu, dar elegant, asaza cateva poinsettia rosii intre ramurile bradului.


Florile vor da viata si culoare pomului de Craciun, natural sau din plastic, iar ornamentele argintii vor reflecta lumina din incapere. Preferi auriul in locul argintiului? Incearca sa folosesti instalatii de pom cu luminite colorate, care vor oferi un aspect aparte.

5. Opteaza pentru accesorii ce pot fi folosite pe tot parcursul anului. O idee ar fi sa imbraci pernele pentru canapea cu noi fete.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod