Decoratiuni interioare a la "Sex and the City 2"

Cand spui "Sex and the City", spui moda, stil, eleganta, stralucire si rafinament. In "Sex and the City 2", toate acestea s-au pastrat, dar au fost transpuse si in locuintele celor patru prietene "suflete pereche", asa cum se autonumesc.
Cand spui "Sex and the City", spui moda, stil, eleganta, stralucire si rafinament. In "Sex and the City 2", toate acestea s-au pastrat, dar au fost transpuse si in locuintele celor patru prietene "suflete pereche", asa cum se autonumesc.

Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) si Miranda (Cynthia Nixon), personajele celebrului film sunt norocoasele beneficiare ale unor locuinte decorate de cei mai importanti designeri americani.

"Am tradat moda pentru mobilier", spune Carrie Bradshaw, interpretata de Sarah Jessica Parker, la inceputul "Sex and the City 2". Filmul ne-o arata pe Carrie, de acum casatorita cu Mr.
Big, extinzandu-si pasiunea pentru moda si in domeniul design-ului interior.

"Carrie incearca sa redecoreze un apartament pentru ei doi, nu numai pentru ea", declara pentru elledecor.com Jeremy Conway, designer-ul seriilor TV "Sex and the city", dar si al celor doua pelicule.

De aceea, Conway impreuna cu decoratorul Lydia Marks au creat un spatiu care imbina elemente masculine, precum mobilierul in linii drepte in esente de lemn inchis la culoare, cu elemente feminine precum covoare complicate si textile cu imprimeuri vesele, cu teme botanice.

Iti propunem sa te inspiri din decorurile "Sex and the City 2" si sa recreezi in casa ta o atmosfera glamour.

Feminin vs. masculin


Living-ul lui Carrie si al lui Big include o canapea bleumarin, asociata cu doua fotolii bej, in linii masculine.

Perna decorativa cu imprimeuri florale in culori puternice, la fel si covorul cu imprimeuri florale stilizate, adauga un strop din stilul clasic "Carrie".



Materiale diferite, culori asemanatoare


Candelabrul simplu si voluminos, realizat din metal oxidat, este perfect asortat cu masa din lemn de esenta inchisa la culoare, deasupra caruia este suspendat.

Ambele ofera caldura incaperii prin nuantele de aramiu inchis, contrastand cu cele doua scaune de culoarea untului cu imprimeuri stilizate,  comandate special pentru decorul "Sex and the City 2".



Lumina cu stil


Un alt obiect de iluminat care reuseste sa capteze atentia se afla intr-unul din holurile apartamentului lui Carrie si al lui Big.

Realizata prin alaturarea asimetrica a unor boluri din sticla semitransparenta, lustra degaja o lumina calda, ce imbraca tot holul.


Dormitor in culori calde


Dormitorul lui Carrie si al lui Big este un amestec interesant de imprimeuri si texturi.

Textura materialului cu care este imbracata tablia patului contrasteaza cu tapetul in imprimeuri in acelasi gen, dar mai putin definite.


Culorile sunt calde si primitoare, nuantele de maro, brun si auriu fiind predominante.



Spatiu chic


Acest spatiu chic a fost reconstruit astfel incat sa arate exact ca apartamentul lui Carrie in primul film "Sex and the City".

Imprimeurile florale ofera feminitate incaperii, iar colectia de printuri inramate, de diferite dimensiune, care acopera in mare parte unul dintre pereti, devine elementul central al incaperii.


Birou ultra modern


Cel mai modern decor din "Sex and the City 2" este biroul Samanthei din Manhattan.

Spatiul minimal asociaza un birou in linii simple, cu accesorii de un alb stralucitor si Time Square, care se vede in fundal, pe fereastra.

"Este tipic pentru Samantha", spune designerul Jeremy Conway.
"Panourile uriase. Reclamele. Energia inspirata de birou reprezinta tot ce este ea".
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • irinaianosi pe 23 Nov 2011, 18:29
    mobilier original romanesc

    Paturi, canapele, scaune, mese, suporturi pe www.pasaj.ro

    2
    0

  • wintessa pe 3 Dec 2010, 18:58
    accesorii la moda

    Postere inramate, sfesnice, rame foto, mic mobilier pictat, le gasiti la www.shop-decor.ro

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod