Decoraţiuni de toamnă gratis!

Nu ştii ce schimbări să mai faci prin casa ta? Păi câteva decoraţiuni de toamnă, pe care nu dai niciun ban, sunt exact ce ai nevoie. Tot ce trebuie să faci este să mergi la "cules" de frunze,

Nu ştii ce schimbări să mai faci prin casa ta? Păi câteva decoraţiuni de toamnă, pe care nu dai niciun ban, sunt exact ce ai nevoie. Tot ce trebuie să faci este să mergi la "cules" de frunze, ghinde sau ramuri prin parc.

Din abundenţă
Toate elementele care simbolizează toamna pot fi adunate într-un singur loc, pe o tavă şi în diverse suporturi. Este ideal pentru o decoraţiune festivă în acest sezon.


Frunze înrămate
Ca să te bucuri de culorile senzaţionale ale acetui sezon, presează frunze într-o carte şi apoi pune-le într-o ramă.

Dovlecei de "anti-vânt"
Dovleceii în miniatură pot fi folosiţi cu succe pentru a fixa colţurile feţei de masă, mai ales dacă este alezată afară.

Ramură decorată
O simplă ramură pe care să agăţi ghinde, unele dintre ele colorate, se transformă într-un adevărat punct de atracţie pentru masa ta.


Dovlecei "din argint"
Câţiva dovlecei în miniatură pictaţi într-un argintiu interesant sau într-un auriu cald pot fi opere de artă realizate de tine.

Poţi folosi spray-urile colorate pe care le găseşti în magazinele de bricolaj.


Masă de toamnă
O masă festivă de toamnă se poate decora cu câteva ramuri cu frunze colorate aşezate într-o vază şi câţiva dovlecei în miniatură.

Mere verzi
Într-o fructieră mare şi transparentă, din sticlă, aşază o lumânare decorativă verde şi umple fructiera cu mere verzi. Şi practic şi decorativ.

La expoziţie
Tărtăcuţele, care sunt o specie de dovleci mult mai mici, în formă de pară, pot fi uscate şi vopsite, iar apoi expuse pe pervaz.

Vas de toamnă
Într-un vas de sticlă, toarnă pe fund un strat de boabe de fasole, iar apoi aşază o ramură cu rămurele de arbuşti decorativi.

Ramură în vază
Ramurile de toamnă sunt foarte interesante, mai ales dacă le alegi pe cele cu fructe.

O ramură de stejar este ideală, pentru că ghindele rezistă foarte bine.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod