Decor: Mobilierul pictat, din lemn masiv, perfect pentru casa ta!

Îmi plac florile, câinii și pisicile. Îmi place să fiu la curent cu toate noutățile din modă. Cel mai mult îmi place să scriu despre modă, frumusețe și vedete.
Îmi plac florile, câinii și pisicile. Îmi place să fiu la curent cu toate noutățile din modă. Cel mai mult îmi place să scriu despre modă, frumusețe și vedete.
Piesele unicat dau valoare locuinţei tale. Învaţă să le apreciezi şi să le foloseşti pentru ca fiecare cameră din casa ta să arate perfect! Dacă visezi să-ţi decorezi o cameră în

Piesele unicat dau valoare locuinţei tale. Învaţă să le apreciezi şi să le foloseşti pentru ca fiecare cameră din casa ta să arate perfect!


Dacă visezi să-ţi decorezi o cameră în stilul vintage sau să-i oferi un aer romantic şi original, mobilierul pictat este cea mai bună alegere.

O piesă de mobilier din lemn masiv, pictată manual, ar putea deveni cu uşurinţă "vedeta" unei camere, fie că este vorba de o măsuţă de cafea, o toaletă sau o comodă.

Cei de la atelierul de mobilă Deco Vintage îţi pot oferi exact ce cauţi.

Pun multă pasiune în ceea ce fac şi realizează adevărate opere de artă.

Piesele lor de mobilier sunt pictate manual şi antichizate astfel încât să-i ofere locuinţei tale acel aer vintage atât de apreciat în ultima vreme.

Echipa Deco Vintage foloseşte vopseluri şi ceară ecologice, astfel încât produsul final să fie cât mai natural.

Iar dacă ai moştenire de la bunica obiecte vechi din lemn, atelierul Deco Vintage ţi le poate recondiţiona, păstrând aspectul învechit.

De exemplu, un cufăr de zestre poate deveni atracţia principală într-o cameră, după ce este recondiţionat de specialiştii Deco Vintage.

Găseşti mai multe detalii pe site-ul www.decovintage.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod