Decor. Cum să-ţi organizezi cu stil produsele cosmetice

Ai zeci de lacuri de unghii colorate, farduri, creme, creioane de ochi, corectoare, iar lista poate continua mult şi bine? Atunci cu siguranţă ai şi o problemă în ceea ce priveşte organizarea

Ai zeci de lacuri de unghii colorate, farduri, creme, creioane de ochi, corectoare, iar lista poate continua mult şi bine? Atunci cu siguranţă ai şi o problemă în ceea ce priveşte organizarea lor eficientă, astfel încât rafturile tale şi portfardurile să nu se transforme într-un haos total.

Şi pentru că de obicei te machiezi dimineaţa înainte să pleci la serviciu, când timpul este limitat, cu atât mai mult ai nevoie de organizare maximă în ceea ce priveşte cosmeticele tale.

Separatoarele pentru rafturi reprezintă o variantă care te va ajuta să economiseşti timp.

Un astfel de separator îţi permite, de exemplu, să-ţi aşezi toate rujurile, glossurile şi balsamurile de buze în acelaşi loc, la fel şi fardurile pentru ochi, creioanele dermatografe sau fondurile de ten. Vei găsi rapid ceea ce-ţi trebuie în sectorul dedicat.

Dacă ai o colecţie impresionantă de lacuri colorate de unghii, atunci le poţi aşeza într-un bol mare de sticlă, pe masa ta de toaletă. Le transformi astfel într-o piesă decorativă interesantă, dar îţi va fi foarte uşor să găseşti nuanţa pe care o doreşti în orice moment.

Pensulele pentru machiaj pot fi aşezate într-un borcan decorat cu folie elegantă strălucitoare, aurie sau argintie.

Un astfel de suport obţii şi dacă îmbraci un borcan în dantelă.

Suporturile supraetajate pentru prăjituri sunt de asemenea o variantă demnă de luat în calcul. Îţi permit să te foloseşti de spaţiu pe verticală şi arată excelent pe măsuţa ta de toaletă.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod