Decor: Cum să aduci marea în casa ta. Foloseşte temele nautice


De fiecare dată când auzi un pescăruş te visezi la mare, pe plajă, cu un cocktail răcoros în mână? Este normal, se apropie vacanţa! Ca să te simţi şi la tine acasă ca pe plajă,

De fiecare dată când auzi un pescăruş te visezi la mare, pe plajă, cu un cocktail răcoros în mână? Este normal, se apropie vacanţa!


Ca să te simţi şi la tine acasă ca pe plajă, să-ţi aminteşti în fiecare clipă de briza mării, de mirosul fascinant al ei şi să ai senzaţia că auzi şi sunetul relaxant al valurilor, trebuie să te foloseşti de mici trucuri de decor.

Scoicile, stelele şi căluţii de mare, sfoara şi plasa pescărească, felinarele, sticla albastră, nisipul, timona, ancora şi nuanţele de albastru marin sunt câteva elemente care te ajută să recreezi acasă atmosfera de la mare.

Aranjamentele pentru masă care folosesc aceste siboluri sunt ideale pentru a aduce atmosfera de concediu şi relaxare în casa ta.

Iar dacă foloseşti un odorizator pentru cameră cu arome marine, atunci cu siguranţă poţi să închizi ochii şi să visezi că eşti în concediu!

Iată câteva imagini care te pot inspira:

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod