Decor. Cum arată locuinţa unui superstar. Apartamentul din New York al lui Taylor Swift

Îmi plac florile, câinii și pisicile. Îmi place să fiu la curent cu toate noutățile din modă. Cel mai mult îmi place să scriu despre modă, frumusețe și vedete.
Îmi plac florile, câinii și pisicile. Îmi place să fiu la curent cu toate noutățile din modă. Cel mai mult îmi place să scriu despre modă, frumusețe și vedete.
Proaspăta câştigătoare a opt premii Billboard, Taylor Swift deţine de curând un penthouse în Tribeca, o zona a cartierului Manhattan din New York. Printre vecinii săi se numără Beyonce şi

Proaspăta câştigătoare a opt premii Billboard, Taylor Swift deţine de curând un penthouse în Tribeca, o zona a cartierului Manhattan din New York. Printre vecinii săi se numără Beyonce şi Jay Z, dar şi Justin Timberlake şi Jessica Biel.

55BtoCuifX1l

Taylor a cumpărat apartamentul cu 7 dormitoare şi 5 băi pentru suma de 20 de milioane de dolari de la Peter Jackson, producătorul şi regizorul seriei de filme "Stăpânul inelelor".

K4OuTmPGtSvl

Penthouse-ul este amenajat în stil rustic, pe placul cântăreţei care a devenit cunoscută datorită muzicii country.

1Jk3tSpS97wl

Accentele de roşu sunt prezente pretutindeni în locuinţa dominată de lemn natur, de la parchet şi mobilier, până la tavan.

6PQ1zLMG_Wbl

Petrecerile pe care artista în vârstă de 25 de ani le-a organizat în acest apartament au strâns sub acelaşi acoperiş numeroase staruri, majoritatea supermodele de top precum Karlie Kloss sau Gigi Hadid, care se numără şi printre cele mai bune prietene ale cântăreţei.

1EOEDznqigCl

5CrrsE-j-NJl

Sursă foto: lonny.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod