Decor: Cât de importantă e curăţenia de toamnă? Sfaturi ca să ai o casă organizată!

Toamna este anotimpul perfect pentru a-ţi pune locuinţa în ordine. Trebuie să scapi de parful acumulat pe timpul verii în colţurile ascunse ale casei, iar vremea încă bună îţi permite să

Toamna este anotimpul perfect pentru a-ţi pune locuinţa în ordine. Trebuie să scapi de parful acumulat pe timpul verii în colţurile ascunse ale casei, iar vremea încă bună îţi permite să speli şi să cureţi tot ce este necesar, înainte ca iarna să se instaleze.

De asemenea, curăţenia de toamnă este necesară pentru că pe parcursul iernii vei petrece mult timp în interior şi trebuie să te asiguri că ai parte de un ambient curat, organizat şi plăcut.

O curăţenie serioasă începe cu dulapurile, rafturile şi debaralele.

Ca să faci loc pentru depozitarea lucrurilor care îţi sunt cu adevărat utile, trebuie să renunţi la cele nefolositoare. Scoate tot din fiecare raft în parte şi apoi sortează lucrurile din el. Trebuie să fii dispusă să renunţi la ceea ce n-ai folosit de mult timp şi nici nu crezi că vei folosi vreodată.

Odată golite raftruile, găseşte un scop pentru fiecare. Unul pentru medicamente, altul pentru acte, unul pentru încărcătoare şi diverse mici aparate şi lista poate continua.

Şi pentru că ai locuri pentru fiecare lucru, tot ce trebuie să faci este să le strângi de pe unde sunt lăsate şi să le pui la locul stabilit.

Chiar dacă nu se vede, praful se aşază şi pe pereţi. Foloseşte capătul cu perie al aspiratorului şi curăţă cu grijă toţi pereţii.

De asemenea, acum este momentul perfect să speli păturile, draperiile şi textilele grele pentru că se usucă uşor şi apoi le vei avea curate toată iarna.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod