Decor. 5 spaţii neaşteptate în care să-ţi amenajezi un birou

Vrei să-ţi amenajezi un birou acasă, dar nu ai suficient spaţiu? Secretul este să exploatezi zone la care nu te-ai gândit că pot fi transformate în spaţii de lucru. Poliţa din

Vrei să-ţi amenajezi un birou acasă, dar nu ai suficient spaţiu? Secretul este să exploatezi zone la care nu te-ai gândit că pot fi transformate în spaţii de lucru.

Natori+Home+Built+bookshelves+pull+out+desk+VTI7AJdwnA1l

Poliţa din bibliotecă

O poliţă extensibilă inclusă în biblioteca ta s-ar putea transforma într-un birou excelent, pe care să-l ascunzi atunci când nu-l foloseşti.

 

 

Sean+McNally+white+secretary+desk+set+within+1Zhh0zfcMyKl

În debara
Dacă ai o debara în care depozitezi tot felul de obiecte, utile şi inutile, o sortare drastică a lucrurilor pe care le deţii te va ajuta să eliberezi ceva spaţiu în partea de jos, astfel încât să aşezi un birou şi un scaun.

Păstrează rafturi în zona de sus, pe care să aşezi cutii decorative pentru depozitare.

JQ_SkdCmbtFl

Într-o nişă
Nişele din pereţi care par complet inutile şi chiar enervante pentru că îţi irosesc spaţiul dintr-o cameră sau dintr-un hol au potenţial serios pentru a fi folosite pe post de birou. Poţi suspenda un corp pentru spaţiu de depozitare şi ai putea să fixezi monitorul pe perete, pentru a avea mai mult loc pe masa de lucru.

zBkWc1cdnDhl

În pod
Formele nonconformiste pe care le au podurile sau mansardele sunt ideale pentru amenajarea unui spaţiu de lucru acasă pentru că inspiră creativitate şi originalitate.

 

kitchen-desk-southern-living

În bucătărie
Atunci când vrei să te retragi într-un loc liniştit ca să lucrezi în voie, bucătăria este alegerea perfectă.

Spaţiul dintre două dulapuri poate deveni rapid un birou cochet.

Foto: lonny.com

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod