Cutii pentru depozitare, făcute de tine!

Ţi s-a întâmplat să descoperi că ai o mulţime de lucruri mărunte prin casă, pe care nu ştii cum să le camuflezi? Eu păţesc asta tot timpul. Cu toate că arunc fără regrete multe

Ţi s-a întâmplat să descoperi că ai o mulţime de lucruri mărunte prin casă, pe care nu ştii cum să le camuflezi? Eu păţesc asta tot timpul.

Cu toate că arunc fără regrete multe dintre ele, în scurt timp rafturile par pline cu tot felul de chestii aproape inutile, dar pe care nu le-aş arunca.

Prin urmare, m-am decis să le ascund în cutii foarte frumoase, pe care să le aşez "la vedere", fără să le îngrămădesc prin cine ştie ce colţuri sau dulapuri. Astfel îmi eliberez rafturile, în care pot să pun obiecte pe care le folosesc mult mai des şi pe care vreau să le am mereu la îndemână.

Cutiile pentru depozitare, deşi unele sunt de-a dreptul superbe, pot fi destul de costisitoare, mai ales dacă ai nevoie de mai mult de două sau trei.

O soluţie ieftină şi care îţi permite să alegi exact culorile şi stilurile care se potrivesc casei tale este hârtia decorativă.

Tot ce trebuie să faci este să cumperi cutii din carton pe care să le înveleşti frumos în hârtie colorată. Partea interesantă este că poţi transforma orice cutie, chiar şi una de pantofi, într-o cutie minunată pentru depozitare.

Iată cum poţi înveli perfect o cutie:

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod