paste

Cum se face rețeta de paste de pe TikTok care a înnebunit o planetă întreagă

Prin intermediul rețelei sociale TikTok utilizatorii nu au doar posibilitatea de a viziona filmulețe care mai de care mai inedite, ci de a afla despre trenduri în materie de fashion, stil de viață, decorațiuni interioare, dar și în privința gastronomiei. Milioane de oameni au încercat până acum această rețetă de paste, ce se prepară extrem de ușor și care s-a viralizat în cel mai scurt timp.
În timpul pandemiei de coronavirus oamenii și-au dorit mai mult să descopere și să încerce rețete noi și savuroase, pe care mai apoi le-au împărtășit cu apropiații lor și le-au postat în mediul online. Rețeta momentului are doar câteva ingrediente și este ideală dacă ai rămas în pană de idei și nu vrei să petreci foarte mult timp în bucătărie. Este vorba despre pastele cu brânză feta la cuptor și roșii cherry, o rețetă publicată inițial de bloggerul culinar MacKenzie Smith, pe TikTok, cu hashtagul #paste cu feta la cuptor.
Videoclipul a adunat 52 de milioane de vizualizări pe rețeteaua de socializare, scrie WashingtonPost.

Învață și tu să faci rețeta de paste virală pe TikTok


Acest preparat delicios nu are nevoie decât de câteva ingrediente, este ușor de făcut, delicios și foarte sănătos. În cele câteva luni de când a devenit celebră pe Internet, rețeta a suferit câteva modificări, iar chefi din întreaga lume au încercat să o reinventeze, folosind, de exemplu, alte feluri de brânză. Însă noi te sfătuim să o încerci pe cea autentică, adică cea cu brânza feta grecească, ce conține 70% lapte de oaie.
Aceasta îi va oferi consistență preparatului și mult mai multă savoare, spre deosebire de alte brânzeturi. Citește continuarea pe divahair.ro!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod