Cum să-ţi încălzeşti eficient casa. 5 trucuri

Îmi plac florile, câinii și pisicile. Îmi place să fiu la curent cu toate noutățile din modă. Cel mai mult îmi place să scriu despre modă, frumusețe și vedete.
Îmi plac florile, câinii și pisicile. Îmi place să fiu la curent cu toate noutățile din modă. Cel mai mult îmi place să scriu despre modă, frumusețe și vedete.
Urăsc frigul! Cu cât e mai frig, cu atât sunt mai "blocată" şi nu am chef de nimic. Iar când vine vorba de facturile la gaz... lucrurile devin şi mai triste. Câteva mici trucuri ne ajută

Urăsc frigul! Cu cât e mai frig, cu atât sunt mai "blocată" şi nu am chef de nimic. Iar când vine vorba de facturile la gaz... lucrurile devin şi mai triste.

Câteva mici trucuri ne ajută pe toţi să economisim energie şi să păstram căldura în locuinţe. Iată care sunt:

Aeriseşte economic

Pentru a economisi energie, aeriseşte mai des, pe o perioadă scurtă de timp şi cu fereastra larg deschisă, în loc să laşi fereastra deschisă mult timp. Cât aeriseşti, redu nivelul de temperatură din casă dacă foloseşti un repartitor de căldură sau un cronotermostat.

Nu bloca sursele de caldură
Uscarea hainelor pe calorifer sau alte surse de căldură este o decizie care cântăreşte greu pe factură.

La fel se întâmplă şi în cazul în care foloseşti o mască pentru calorifer sau perdele şi draperii lungi.
Acoperirea corpurilor de încălzit împiedică propagarea eficientă a căldurii în încăpere şi poate reduce până la 20% din căldura emanată.

Caldura pe timp de noapte
În timpul nopţii, ai grijă ca perdelele, draperiile sau jaluzelele să nu acopere sursele de căldură.

Dacă sunt lungi, foloseşte clemele decorative pentru ridicarea lor.

Folie de aluminiu
Pune în spatele caloriferelor folie din aluminiu, care te va ajuta să reduci cu aproximativ 4% costurile de încălzire pentru că împiedică o parte din căldură să se piardă prin perete.

Reglează temperatura
Dispozitivele cu termostat de reglare a căldurii îţi permit să reduci consumul de energie când pleci de acasă, ceea ce te va ajuta să ai facturi mai mici.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod