Cum să-ţi încălzeşti casa cu stil. Soluţii creative

Îmi plac florile, câinii și pisicile. Îmi place să fiu la curent cu toate noutățile din modă. Cel mai mult îmi place să scriu despre modă, frumusețe și vedete.
Îmi plac florile, câinii și pisicile. Îmi place să fiu la curent cu toate noutățile din modă. Cel mai mult îmi place să scriu despre modă, frumusețe și vedete.
Nu ştii cum să-ţi mai ascunzi caloriferele şi ţevile aferente pentru că ai senzaţia că strică tot aspectul unei camere? La asta s-au gândit şi unii designeri, care au combinat utilitatea de

Nu ştii cum să-ţi mai ascunzi caloriferele şi ţevile aferente pentru că ai senzaţia că strică tot aspectul unei camere? La asta s-au gândit şi unii designeri, care au combinat utilitatea de necontestat a unui calorifer cu un design supermodern.

Rezultatele sunt impresionante şi merită a fi luate în calcul.

Până la urmă, de ce nu ţi-ai transforma caloriferul într-un adevărat obiect decorativ, dacă tot este veşnic prezent în casa ta?

Este uimitor faptul că majoritatea obiectelor pe care le avem prin casă, de la mobilier şi electrocasnice şi până la cele mai mici accesorii au fost reinventate an de an, dar numai caloriferele au rămas la fel de urâte, albe şi uniforme.

Din fericire au început şi ele să fie întoarse pe toate feţele de designeri, astfel încât să ne încânte privirea.

Deocamdată aceste metode elegante de încălzire sunt dificil şi costisitor de pus în practică, dar în viitor cred că va fi exact ca în cazul mobilei pe care o faci pe comandă: te duci cu desenul, iar peste câteva zile recuperezi rezultatul.

Iată câteva modele senzaţionale de calorifere şi radiatoare:

PS: În unele cazuri e chiar dificil să-ţi dai seama care anume este caloriferul.

Te las să ghiceşti :))

Sursă foto: sciroccoh.it


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod