Cum să-ți faci un difuzor de parfum cu uleiuri esențiale

Cum să-ți faci un difuzor de parfum pentru casă folosind uleiuri esențiale

Îți dorești să miroasă minunat la tine acasă, dar ai auzit de efectele deosebit de nocive ale parfumurilor sintetice din comerț. Prin urmare, care este soluția?
Din fericire, există metode de a-ți parfuma locuința folosind numai ingrediente naturale. Iar unele dintre ele sunt foarte ușor de pus în practică și nu sunt deloc costisitoare.

O soluție este aceea de a-ți face un parfum pentru casă folosind uleiuri esențiale care miros minunat și un difuzor de parfum pe care să-l creezi chiar tu. Difuzorul de parfum cu bețe funcționează printr-un sistem eficient și natural, fără să fie necesară căldura. Într-un amestec de uleiuri aromate se pun bețe din lemn special, care absorb uleiul și elimină treptat parfumul în încăpere.

Iată de ce ai nevoie pentru a-ți face un difuzor de parfum pentru cameră cu uleiuri esențiale:


- ulei de migdale
- votcă
- uleiuri esentiale
- sticluță, borcan sau recipient din sticla
- bețe din lemn pentru difuzor de parfum
- bandă adezivă decorativă sau sfoară

Instrucțiuni:


Amestecă 100 mililitri de ulei de migdale cu o lingură cu votcă și două linguri cu ulei esențial. Poți folosi și ulei de jojoba, de rapiță sau ulei mineral.
Toarnă amestecul de ulei esențial în sticluță.
Adaugă patru sau cinci bețișoare din lemn speciale pentru difuzor de parfum.
Lasă bețele să absoarbă ulei timp de câteva minute, apoi întoarce-le cu celălalt capăt în jos.
Întoarce bețele o dată pe săptămână pentru a împrospăta mirosul.

Este important să folosești bețe speciale, care sunt realizate fie din bambus, fie dintr-un lemn de esență moale care absoarbe uleiul și distribuie parfumul în aer. 
Printre uleiurile esențiale pe care le poți utiliza pentru parfumarea locuinței se numără uleiul de lavandă, bergamotă, lămâie, lime, portocală, mentă, brad, trandafir, Neroli etc.
Ai grijă să alegi întotdeauna uleiuri esențiale 100% naturale. 



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod