Cum să-ţi faci singură aranjamente pentru masa de Crăciun

Învaţă cum să realizezi podoabe interesante de Sărbători. Foloseşte hârtie imprimată cu model de blană de animale şi materiale textile precum catifeaua, pielea presată, pene şi

Învaţă cum să realizezi podoabe interesante de Sărbători.

Foloseşte hârtie imprimată cu model de blană de animale şi materiale textile precum catifeaua, pielea presată, pene şi mărgele din lemn.

Fiecare este unic şi personalizat.

Materiale necesare:

Baghete colorate de lipici solid
Pergament
Ştampilă
Tuşieră metalică
Tuburi din carton de la hârtia igienică
varietate de hârtie decorativă cu diferite texturi
Pocnitori
Dremel® Pistol de lipit 930
Dremel GG05, baghete de lipit universale de 7 mm GG02

Pasul 1
Pentru a realiza sigiliile decorative, introduceţi o baghetă de lipit colorată în pistolul de lipit 930.

Puneţi o cantitate mai mare de lipici pe pergament şi, cu mişcări rapide, înainte de a se usca lipiciul, apăsaţi ştampila pe tuşieră şi apoi pe lipiciul cald. Repetaţi pentru a face mai multe sigilii. După ce s-au răcit, eliminaţi pergamentul de pe spatele sigiliilor.



Pasul 2

Tăiaţi hârtie decorativă de 43 x 18 cm. Aşezaţi-o cu faţa în jos şi trasaţi linii la 10 cm de fiecare capăt scurt, apoi pliaţi de-a lungul liniilor şi lipiţi părţile pliate cu ajutorul pistolului de lipit Dremel 930 şi a baghetelor de lipit; astfel colţurile cadoului-surpriză vor fi întărite.

Utilizaţi o cantitate mică de lipici pentru a lipi pocnitoarea de părţile care acoperă cadoul-surpriză.



Pasul 3

Aşezaţi trei tuburi din carton cap la cap pe hârtie şi rulaţi hârtie în jurul lor. Cu pistolul de lipit Dremel 930 şi baghetele de lipit trasaţi o linie subţire pe margine şi continuaţi să rulaţi pentru a lipi hârtia de tuburi.



Pasul 4

Desprindeţi unul din tuburile de la capăt de tubul din mijloc şi legaţi o panglică între cele două tuburi, aranjând uşor hârtia, astfel încât să creaţi o parte mai îngustă şi apoi faceţi nod.
Introduceţi un mic cadou şi câteva confetti înainte de a face acelaşi lucru la capătul opus al cadoului.

Lăsaţi tuburile de carton la capete cât timp decoraţi cadoul-surpriză.


Pasul 5
Folosing imaginea în care apare cadoul surpriză terminat, decoraţi-l cu bucăţi de hârtie, panglici şi alte elemente decorative.
În încheiere, utilizaţi pistolul de lipit Dremel 930 încărcat cu lipici universal şi lipiţi  capetele scurte ale panglicii pe spatele sigiliului pe care l-aţi pregătit la început, apoi lipiţi sigiliul pe cadou. Scoateţi cu atenţie tuburile din carton de la fiecare capăt al cadoului.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod