Cum să-ți faci o stație pentru încărcarea telefoanelor. 20 de idei

Ți se întâmplă des să nu mai găsești încărcătorul fix când telefonul este aproape descărcat? Sau te-ai săturat de cablurile înșirate prin toată casa?
Pentru aceste probleme există o soluție foarte simplă. Este vorba despre stațiile pentru încărcarea telefoanelor și tabletelor.

Acestea îți permit să ții toate încărcătoarele într-un singur loc și să le organizezi astfel încât în locuința ta să nu mai fie câte un cablu conectat la fiecare priză. Și nu este necesar să cheltui mulți bani pentru un astfel de dispozitiv. Îți poți face singură o stație pentru încărcat folosind lucruri pe care le ai deja în casă. 

O stație pentru încărcarea telefoanelor este practic o cutie în care așezi încărcătoarele și în care ascunzi cablul prelungitorului astfel încât să arate organizat și frumos.
Pentru asta poți folosi o cutie decorativă din carton. Tot ce trebuie să faci este să dai câteva găuri în spatele cutiei, prin care să introduci cablurile încărcătoarelor. Poți încarca mai multe dispozitive în același timp, în aceeași cutie.

De asemenea, poți improviza o stație de încărcarea și dintr-o cutie din lemn, iar o cutie pentru păstrarea pâinii este cea mai simplă variantă. Așază cutia într-un loc aproape de o priză, fă câteva găuri în spatele cutiei și așază un prelungitor în interior.
Bagă încărcătoarele în cutie și scoate afara numai capetele de încărcare pentru a conecta telefoanele. Nimic mai simplu.

O altă variantă foarte simplă este fixarea unei polițe sau a unui coș pe un perete, în apropierea unei prize. Pune un prelungitor în coș și transformă-l într-o stație de încărcat interesantă și ușor de folosit.

Descoperă 20 de idei pentru realizarea unei stații pentru încărcarea telefoanelor.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod