Cum să-ți faci limonadă în blender. Cea mai simplă și rapidă rețetă

Cum să-ți faci limonadă în blender. Cea mai simplă și rapidă rețetă

Limonada este una dintre micile plăceri din zilele fierbinți de vară. Dar de multe ori, chiar dacă îți este poftă de o limonadă, poate că nu ai chef să-ți faci pentru că durează o veșnicie să storci lămâile.
Din fericire, există o metodă mai simplă și extrem de rapidă. Și de această dată ne salvează tehnologia, iar blenderul se dovedește a fi extrem de folositor. În mai puțin de un minut vei avea o limonada delicioasă. Iată de ce ai nevoie și cum să procedezi, potrivit purewow.com:

Ingrediente:

- 1 lămâie
- 2 linguri cu zahăr sau miere
- 1 cană cu gheață
- 2 căni cu apă rece

Mod de preparare:

Pasul 1: Spală foarte bine lămâia, sub jet de apă, apoi tai-o în sferturi, scoate-i sâmburii și zona albă groasă din mijloc.

Pasul 2: Pune lămâia în blender, cu tot cu coajă, împreună cu zahărul, gheața și apa.

Pasul 3: Pornește blenderul și lasă-l în funcțiune timp de un minut, până când limonada capătă o consistență fină.

După cum se pare, este extrem de simplu să-ți faci o băutură delicioasă, dar și foarte sănătoasă.
Poți adauga în limonadă frunze de mentă proaspătă, tocate mărunt, care îi vor oferi și mai multă prospețime.

Pentru un gust răcoros și un pic înțepător, mai poți adaugă în blender câteva feliuțe de ghimbir proaspăt, curățat.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Liliana pe 29 Iun 2017, 09:04
    Limonada

    Eu as spala lamaia mai mult decat cu jet de apa. As spala-o ca pe un vas de bucatarie, cu buretelul si detergent de vase, apoi clatita cu multa apa.

    1
    0

  • Eleonore pe 28 Iun 2017, 09:41
    Limonada este alta bautura... tot racoritoare

    Haideti sa fim mai responsabili si sa avem proprietatea termenilor daca dorim sa fim luati in serios. Limonada, o bautura racoritoare este altceva decat ce ati prezentat voi. Reteta adevarata este mai elaborata si mai sanatoasa. Iata: coaja lamaiei se fierbe cu 1l apa, ceva zahar (zaharul fiert se numeste invertit si nu mai este daunator...de aceea mancam borcane intregi de dulceata cand eram mici si avem un tonus bun si la peste 60 ani) si 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu, timp de cateva clocote, se lasa la racit pe aragaz timp de 12 ore dupa care se completeaza cu 1 1/5 l apa si doua frunze de menta proaspata daca avem. Toate cele bune sa vi se intample.

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod