Cum să pui 200 de lucruri într-o valiză. Demonstrația video care a devenit virală

Dacă una dintre fanteziile tale este să-ți iei întreaga garderobă cu tine în vacanță, află că nu ai nevoie de o vrajă pentru asta.
Un filmuleț în care actrița Rachel Grant demonstrează cum poate împacheta peste 200 de lucruri astfel încât să-i încapă într-o valiză a devenit viral, acumulând peste 2 milioane de vizualizări.

Femeia folosește cuburi pentru împachetare compactă, pungi resigilabile și benzi elastice pentru a compacta hainele.

Primul pas este rularea hainelor pe care în mod normal le împachetăm. Apoi le pune în genți din material textil care se închid cu fermoar pentru ca hainele să rămână rulate astfel.
Următorul pas este acela de a împacheta piesele vestimentare din materiale subțiri, așa cum sunt tricourile sau rochiile subțiri, pe care le pune în cuburi speciale pentru împachetat, pentru a le reduce și mai mult volumul. Procedează la fel și cu hainele mai voluminoase, așa cum sunt puloverele.

Pentru cosmetice și obiecte de igienă personală, actrița folosește pungi resigilabile. Iar pentru obiectele mai mari, așa cum sunt pantofii sau jachetele, folosește bandă elastică pentru a le comprima.
De asemenea, banda este utilă și pentru a ține strânse cablurile încărcătoarelor de telefon sau ale aparatelor de styling.

După ce a terminat de împachetat tot, a pus lucrurile mai mari și mai grele jos, apăsând cu grijă pentru a elimina aerul. A continuat apoi să pună lucrurile mai ușoare deasupra. După ce totul a fost așezat în valiză, femeia a închis fermoarul și a scuturat bagajul pentru ca lucrurile să se așeze mai bine și să se creeze un spațiu deasupra, unde și-a pus eșarfa și umbrela.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod