Cum să ai întotdeauna ordine în dulap

De multe ori mi se întâmplă ca dimineaţa să deschid uşa dulapului, în căutare de haine, şi să rămân câteva minute bune uitându-mă în gol. Am auzit că li se întâmplă şi altora,

De multe ori mi se întâmplă ca dimineaţa să deschid uşa dulapului, în căutare de haine, şi să rămân câteva minute bune uitându-mă în gol. Am auzit că li se întâmplă şi altora, motiv pentru care nu am intrat în panică.

Îmi irosesc timpul căutând haine pe care să le potrivesc, dar şi care se potrivesc cu starea mea de spirit din momentul respectiv. E destul de greu să fac asta, mai ales că nu mă pot lăuda că aş fi foarte ordonată.

De aceea, am căutat câteva trucuri menite să păstreze hainele în ordine, la vedere, gata să fie îmbrăcate.

Iar pentru că tocmai a venit toamna, este momentul ideal pentru o "purificare" a garderobei. Iată ce trucuri am găsit:


Huse pentru rochii

Husele sunt perfecte pentru a păstra rochiile de ocazie, sacourile sau costumele pe care le foloseşti iar, dar care sunt şi foarte sensibile la agăţat.

Cutiile cu "vizor"
Puloverele din lână şi hainele groase pot fi păstrate în cutii din lemn care au mici ferestre acoperite cu acril. Sunt ferite de molii, ocupă mai puţin spaţiu, iar pentru că vezi în interior, nu trebuie să le cauţi prin toate colţurile sifonerului.

Poţi păstra cutiile şi sub pat sau într-o debara.

Sortează-ţi hainele pe sezon
Pentru că toamna se instalează, pune deoparte hainele foarte subţiri şi rochiţele de vară pe care ştii nu le mai poţi purta. Fă loc pentru hainele mai groase, de iarnă.

Separator pentru rafturi
Separatoarele pentru rafturi sunt perfecte pentru a păstra şosetele în ordine.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod