Cum iti pregatesti casa pentru Craciun

Mai sunt doua saptamani pana la Craciun si, desi ti se pare ca mai ai suficient timp pentru toate detaliile pe care vrei sa le pui la punct, vei vedea cat de repede zboara zilele pana la sarbatorile de iarna...

Mai sunt cateva zile pana la Craciun si, desi ti se pare ca mai ai suficient timp pentru toate detaliile pe care vrei sa le pui la punct, vei vedea cat de repede zboara zilele pana la sarbatorile de iarna...

Este cazul sa iti faci o lista si sa iti pui la punct prioritatile, pentru a te asigura ca, pana la Craciun, casa ta va fi pregatita pentru sarbatori si pentru invitatii care mai mult ca sigur ca ii vor calca pragul... In plus, cu cat finalizezi mai multe lucruri pana la "data limita", cu atat vei avea mai mult ragaz sa te bucuri cu adevarat de aceste momente magice...

Nu face cumparaturi la un loc cu toata lumea

Cu cat se apropie Craciunul, pare ca tot mai multi oameni ies de nicaieri si populeaza mall-urile, in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi.

Nu te inghesui la un loc cu toti ceilalti, pentru ca mai rau te vei enerva si vei simti ca iti pierzi timpul.

Mai bine gandeste-te de unde iti poti face cele mai importante cumparaturi si este foarte posibil sa descoperi ca un supermarket sau un magazin de cartier iti poate oferi toate cele necesare, fara sa fie nevoie sa te calci pe bataturi cu alti cumparatori... Mai ales ca in aceasta perioada, in magazine, in special, nivelul tolerantei si al rabdarii este foarte scazut...

Daca nu ai incotro si stii ca acel cadou special pe care ai pus ochii nu se gaseste decat la mall, mergi in magazinul respectiv fie in primele ore ale diminetii unei zile din timpul saptamanii sau foarte tarziu seara.

In aceasta perioada, majoritatea magazinelor isi extind orele de sfarsit de program si mai mult ca sigur ca poti rezolva mai multe sarcini in mai putin timp, daca nu trebuie sa te lupti cu hoardele de cumparatori.

Mai multe cadouri la fel

Daca intentionezi sa oferi mai multe cadouri mici mai multor persoane importante pentru tine, poti cumpara acelasi lucru tuturor: o cutie cu dulciuri sau cu bomboane (sunt atatea sortimente pe piata, incat sigur ai de unde alege!), o lumanare parfumata intr-un suport decorativ foarte atractiv, o carte, un bilet la cinematograf, produse pentru ingrijirea corpului sau pentru relaxare (sarurile de baie reprezinta o optiune excelenta!).

Impacheteaza fiecare dar in ambalaje de Craciun, astfel incat totul sa fie pregatit atunci cand tu si invitatii veti fi impreuna, de sarbatori.

Cadouri cu ornamente

Daca de Craciun vei avea invitati la masa, un truc festiv foarte frumos este sa folosesti un ornament special, pe care sa il prinzi de cartonasul cu numele fiecarui invitat in parte, asezat in dreptul scaunului destinat acestuia. Este un element care iti va decora in mod festiv masa de Craciun si va aduce si mai mult spiritul sarbatorilor de iarna in casa ta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod