Cum îţi organizezi cărţile?

Tot cumperi cărţi şi realizezi că nu mai ai unde să le aşezi? Metode simple de organizare înlocuiesc mormanele de cărţi de prin colţuri, de pe birou sau de lângă pat cu minibiblioteci

Tot cumperi cărţi şi realizezi că nu mai ai unde să le aşezi? Metode simple de organizare înlocuiesc mormanele de cărţi de prin colţuri, de pe birou sau de lângă pat cu minibiblioteci improvizate, ieftine şi foarte decorative.

Când te hotărăşti să-ţi organizezi cărţile, trebuie să alegi şi modul în care o vei face. Fie le aşezi în funcţie de domeniul sau dimensiunile lor, fie în funcţie de culori şi modele, dacă vrei ca rezultatul să fie unul decorativ.

Iată câteva trucuri:

Poliţe
Poliţele fixate pe pereţi pot fi o metodă simpla, elegantă şi ieftină pentru a-ţi aşeza cărţile.

Ocupă spaţii pe care altfel nu le-ai putea folosi.

Perete-bibliotecă
Şi un perete despărţitor poate fi tranformat într-o bibliotecă, fără să ai nevoie efectiv de un corp de mobilier aşezat acolo. Rafturile fixate direct pe perete te ajută să îţi depozitezi perfect cărţile.

Aşază-le cu stil
Chiar şi un dulap clasic în care îţi puneai căţile pur şi simplu se poate transforma cu puţină imaginaţie într-un centru de atracţie al încăperii. Foloseşte câteva obiecte de decor şi alege o combinaţie de culori în ton cu restul camerei.


Un turn din cărţi
Cărţile care nu mai încap nicăieri pot fi aşezate sub forma unui teanc.

Simplu şi interesant.


Reviste
Păstrează-ţi revistele în suporturi pentru documente pe care să le personalizezi. Cumpără unele simple, din carton, pe care să le îmbraci în folie adezivă sau pe care să le decorezi aşa cum vrei. Pot fi îmbrăcate şi în material textil.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod