Cum arată covorul perfect?


Covorul pare să pună adesea punctul pe i într-o încăpere. O transformă, o îmbracă, îi oferă personalitate, iar ţie îţi oferă confort. Nu e greu de înţeles de ce toată lumea aleargă

Covorul pare să pună adesea punctul pe i într-o încăpere. O transformă, o îmbracă, îi oferă personalitate, iar ţie îţi oferă confort. Nu e greu de înţeles de ce toată lumea aleargă după covorul perfect.

Cele mai ieftine covoare sunt cele sintetice. Preţul creşte evident în funcţie de dimensiunea covorului.

Covoarele din lână şi cele din piele naturală sunt mai scumpe, urmate de cele ţesute manual, care sunt adevărate opere de artă.

Calitatea unui covor se măsoară în numărul de noduri pe centimetrul pătrat. Cu cât sunt mai multe noduri, cu atât covorul este mai des şi mai rezistent.

Dacă vrei un covor special, pe care ţi l-ai desenat deja în minte, ar putea fi destul de dificil să-l găseşti.

În astfel de cazuri există varianta covoarelor personalizate. Unele magazine de covoare îţi oferă posibilitatea să-ţi realizezi singură modelul covorului, în culorile şi dimensiunile pe care le doreşti.

Culorile covorului trebuie asortate cu cele ale decoraţiunilor din camera în care vrei să-l aşezi. De exemplu, dacă ţi-ai decorat livingul cu roşu şi crem, poţi alege un covor fie crem, fie roşu sau o combinaţie între cele două. De asemenea, poţi asorta covorul cu perdelele şi draperiile sau canapeaua şi fotoliile.

Iată câteva imagini care te pot inspira în alegerea unui covor:

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod