Cum arată canapeaua perfectă?

De ceva timp am început să cred că acea canapea perfectă la care visez este numai în mintea mea. Nu sunt extrem de pretenţioasă, dar am o imagine foarte clară asupra felului în care trebuie

De ceva timp am început să cred că acea canapea perfectă la care visez este numai în mintea mea. Nu sunt extrem de pretenţioasă, dar am o imagine foarte clară asupra felului în care trebuie să arate şi să fie o canapea.

Prima şi cea mai importantă regulă este confortul. Niciodată nu aş alege o canapea numai pentru că arată bine. Şi aici sunt incluse alte câteva reguli:

- nu îmi plac colţurile şi mai ales colţurile dure, din metal, lemn sau plastic. Îmi imaginez o canapea "rotunjoară", mole şi pufoasă
-
trebuie neapărat să fie îmbrăcată în material textil. Pielea sau plasticul acela care imită pielea sunt reci la atingere, deşi au marele avantaj că se pot curăţa mult mai uşor decât textilele.
- şi pentru că a venit vorba de curăţat, aş vrea una cu husă detaşabilă, care poate fi spălată sau înlocuită
- nu în ultimul rând, trebuie să fie şi frumuşică :D, iar dacă vine vorba de culoare, cea din mintea mea este un brun/maro cald şi relaxant.

În prezent am o canapea care are câteva dintre caracteristicile de mai sus... dar nu este confortabilă :( Şi asta pentru că suprafaţa pe care te aşezi efectiv este destul de strâmtă, iar spătarul este voluminos, ceea ce taie şi mai mult din confort.

O caut în continuare, dar nici nu ştiu dacă mi-ar face bine să o găsesc. Cu siguranţă m-ar tenta să stau mai mult decât ar trebui pe ea şi asta clar nu face bine pentru siluetă...

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod