Culorile lui 2003 pentru casa ta

Din cand in cand simtim nevoia unei mici schimbari. Fie ca este vorba de activitatea profesionala, de viata personala sau, de ce nu, de bucatarie sau dormitor, o mica schimbare este binevenita...
Din cand in cand simtim nevoia unei mici schimbari. Fie ca este vorba de activitatea profesionala, de viata personala sau, de ce nu, de bucatarie sau dormitor, o mica schimbare este binevenita oricand. Asa eviti rutina.

Sa ne oprim de data asta la schimbarile pe care le poti face in casa. Si care poate fi oare cea mai usoara si ieftina metoda care sa aduca noul in casa ta? Zugravitul. Nu este costisitor si imaginatia ta are frau liber. Strangi mobila int-un colt sau im mijlocul camerei si te apuci de lucru.
Trebuie sa ai insa grija cand alegi culorile pentru ca si ele se schimba odata cu...
moda.

Iata in continuare lista celor 8 culori aflate in voga in anul 2003, dar si o alta lista a altor 8 culori ce au fost la moda anul trecut si care nu si-au pierdut cu totul din actualitate.

Insa nu uita, fiecare culoare arata ceea ce simti. Asa ca daca alegi culoarea casei tale cu incredere si este una de care te simti legata - nicicand nu se va demoda. Si inca ceva, nu te teme de culorile tari. Poti sa le folosesti pe peretii casei tale!

Culorile anului 2003:
Lila
Galben pal
Portocaliu aprins
Maro ciocolatiu
Bleumarin
Roz
Aramiu
Gri

Culori la moda in anul trecut:
Purpuriu/mov
Verde crud
Rosu
Verde marin
Auriu
Crem
Portocaliu inchis
Royal Blue
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod