Culorile in Fengshui

Culorile hainelor sunt importante pentru ca ne modifica starile sufletesti. Fiecare prefera anumite culori din motive pe care le constientizeaza mai mult sau mai putin.
Cand aveti nevoie de incredere, folositi culoarea verde
Culorile hainelor sunt importante pentru ca ne modifica starile sufletesti. Fiecare prefera anumite culori din motive pe care le constientizeaza mai mult sau mai putin. Cand aveti nevoie de energie a cresterii, folositi nuantele de verde, care este asociat elementului lemn si primaverii.

Pentru a crea energie Yang, purtati haine rosii, portocalii sau roz
Aceste culori sunt minunate cand aveti nevoie de putere. Rosul va da forta, fiind o culoare energizanta.
Folositi-o cand doriti sa fiti remarcate.

Ca sa temperati entuziasmul si zelul excesiv, purtati haine de culoare albastra sau neagra
Aceste culori sunt bune atunci cand zilele sunt prea fierbinti sau cand sunteti stresate de prea multa munca. Este bine sa aveti la indemana un pulover albastru atunci cand presiunea de la serviciu creste.

Purtati alb pentru a va spori autoritatea
Ca sa deveniti mai curajoase si pline de autoritate, imbracati-va cu haine albe. Combinati culoarea alba cu bijuterii din aur sau argint, pentru ca elementul metal va imprumuta calitatile sale - putere si autoritate.


Folositi culorile focului pentru functii din departamentul vanzarilor sau din public relations
Rosul aprins atrage apreciere si respect. Rosul este foarte folositor mai ales iarna, cand pot crea energia yang de care avem nevoie.

Alte idei pentru a aduce energii pozitive
Sfaturi la final
Articol
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod