Crearea abundentei

Toti dorim ca vietile sa ne fie pline de abundenta. Bogatia este de dorit pentru este conditia noastra naturala si noi toti stim ca banii sunt o forma a bogatiei.
Toti dorim ca vietile sa ne fie pline de abundenta. Bogatia este de dorit pentru este conditia noastra naturala si noi toti stim ca banii sunt o forma a bogatiei. Dar daca am avea numai bani, am fi la fel de saraci ca si cei care nu ii detin. Banii sunt doar un indicator al bogatiei, nu bogatia insasi.

Daca simtiti ca nu va vine prea usor sa fiti prosperi, va trebui sa va conectati la abundenta universala. Prosperitatea este mai intai de toate o stare de spirit. Daca aveti o gandire pozitiva, va va veni mai usor sa creati bogatie in viata dumneavoastra.

In Fengshui, prosperitatea este pusa in legatura cu apa. Exista o multime de tehnici care pot fi aplicate pentru a aduce bogatia in casele fiecaruia. De obicei, energia prosperitatii poate fi atrasa in casa prin folosirea (faimoaselor) acvarii cu pesti, care sunt recomandate cu atata placere de asa-zisii practicanti de Fengshui al Sectei Negre.


Spre deosebire de acestia, care le recomanda tuturor sa aseze acvariul in nordul casei, indiferent de camera aflata in nord, Fengshui traditional analizeaza harta stelara (modul in care energiile sunt distribuite in locuinta). Abia dupa luarea in considerare a tuturor combinatiilor de energii se pot indica locurile unde se vor plasa remediile de apa. Asezate intr-un loc nefavorabil, acestea pot stimula o energie mai putin benefica si cauza o serie de evenimente nefericite. Din nou, spre deosebire de practicantii de Fengshui varianta simplificata, in sistemele traditionale nu se pune accent pe numarul si culoarea pestilor, ci pe faptul ca acestia fac ca apa sa fie yang, prin miscarile lor in acvariu.

Un alt mod pe care il puteti folosi, in plan spatial, pentru sporirea bogatiei, este sa va adanciti relatia cu aceasta.
Treceti prin fiecare camera si notati (mental sau pe un caiet) locurile in care simtiti ca exista lipsuri. Incercati sa vedeti de ce lucruri ati mai avea nevoie. La capitolul abundenta, notati-va ceea ce aveti din belsug (mobila, lampi, covoare, obiecte decorative si de uz casnic).

Cheia prosperitatii este sa recunoasteti ceea ce aveti deja. Atunci cand sunteti atenti la ceea ce aveti deja, starea de spirit creata este pozitiva si va va ajuta sa obtineti mai multa bogatie in viata. Daca va concentrati atentia asupra lipsurilor, veti atrage exact ceea ce ganditi.

Belsugul poate fi exprimat mai usor acum si datorita faptului ca avem la indemana toate acele decoratii sclipitoare, aurii sau argintii, care sugereaza metalele pretioase. Folositi-le din abundenta si in toate camerele, nu doar in sufragerie sau in bradul de Craciun.
Decorati cu marinimie apartamentul sau casa dumneavoastra si faceti-o cu drag, in spiritul satisfactiilor pe care doriti sa le materializati!

Bogatia poate fi reflectata, multiplicata, sporita, amplificata, raspandita, daruita, impartasita, inmultita . fara a se diminua pe parcurs! Acesta este modul in care este minunat sa gandim . lasati de-o parte tristetea autoindusa (sau creata cu "ajutorul" celorlalti) cu privire la situatia de fapt de pana acum din viata dumneavoastra. Sentimentul sarbatorilor porneste din sufletele noastre si se reflecta in exterior. Pentru a-l spori, folositi din plin decoratiunile specifice acestui moment plin de abundenta: stelute, globuri, beteala . in toate culorile si nuantele. Feriti-va insa sa folositi decoratii ciobite sau rupte, pentru a nu va reaminti de lipsuri si probleme.
Inlocuiti-le cu altele noi si fiti bucurosi.

Din interior spre exterior si din exterior spre interior . asa veti da nastere unei spirale creatoare care va va ajuta sa parcurgeti un drum ascendent.

Recititi articolele scrise pana acum si incercati sa aplicati acele sfaturi care v-au placut cel mai mult si care se potrivesc cu situatia din locuinta dumneavoastra. Daca ati facut-o deja, vedeti cum puteti imbunatati ceea ce ati realizat deja.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod