Crap delicios la cuptor

Dacă te-ai săturat să mănânci carne este momentul să faci o schimbare. Iar o alegere foarte bună este peștele. Este sănătos, ușor de preparat și foarte gustos.

Dacă te-ai săturat să mănânci carne este momentul să faci o schimbare. Iar o alegere foarte bună este peștele. Este sănătos, ușor de preparat și foarte gustos.

Ingrediente:

Un crap mediu, 3 linguri de ulei, un pahar cu vin alb, 3 cepe, doi căței de usturoi, două foi de dafin, 5 boabe de piper, o lingură de bulion de roșii și sare.


Mod de preparare:

Se curăță crapul, se sărează pe afară și pe dinăuntru și se lasă să stea cel puțin un sfert de oră. Se așează într-o cratiță lungă și se pune ceapa tăiată felii subțiri, usturoiul, vinul alb, uleiul, foile de dafin, piperul, bulionul de roșii și sarea.

Se unge bine crapul cu ulei, se dă la cuptor și se ține cam o oră și jumătate. Se unge din când în când cu sosul din cratiță. Dacă scade prea mult înainte de a fi peștele gata, se mai pune puțină apă. Înainte de a se servi se scoate usturoiul. Poftă bună!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod