casa

Cele mai importante schimbări în locuință la început de primăvară

Primăvara este cel mai revigorant anotimp, fiind cel care dă startul unui nou început.
Așa cum natura reînvie și animalele ies din hibernare, așa gospodinele și gospodarii din România încep să își reîmprospăteze locuința. Dacă vă aflați în impas și nu știți care sunt pașii pe care ar trebui să îi urmați pentru a vă reîmprospăta locuința din punct de vedere vizual și pentru a înlătura acel miros greoi din fiecare cameră, v-am pregătit un mic ghid însoțit cu sfaturi care sperăm să vă ajute în acest proces.

Pași esențiali spre o locuință reîmprospătată


Zugrăvire


Zugrăvirea este un proces important în fiecare locuință și, încă din cele mai vechi timpuri, în gospodăriile din România se practică această sarcină în fiecare primăvară. Zugrăvirea are rolul de a oferi locuinței un miros mai proaspăt și de a o igieniza – varul este cunoscut ca un bun dezinfectant care ține la distanță insectele.

Este important să zugrăviți în special bucătăria, mai ales dacă în această încăpere se realizează zilnic preparate, deoarece aburul care se formează nu doar că aduce mirosul preparatelor, dar este plin de grăsime și ulei care mai apoi se impregnează pe pereți, oferindu-le un aspect uleios și murdar.

Dacă fumați în bucătărie sau chiar într-un balcon închis este timpul să vă gândiți la zugrăvire.
Mirosul de tutun se impregnează în pereți și prin zugrăvire puteți să scăpați eficient de acesta și să îi redați bucătăriei mirosul de curățenie pe care îl merită.

În plus, dacă aveți copii mici care și-au exprimat latura artistică pe suprafața pereților din casă, este timpul să îi zugrăviți și să aduceți din nou armonie în locuință.

SFAT: de cele mai multe ori, este bine să lăsați această sarcină în mâna unui expert pentru a vă asigura că totul o să iasă perfect.
Citește continuarea pe kudika.ro!
kudikaro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod