Cele mai bune soluţii de curăţat baia. Sfaturi practice

Nu trebuie să foloseşti o tonă de soluţii de curăţat ca să ai o baie care străluceşte de curăţenie! Învaţă aceste sfaturi practice şi aplică-le de fiecare dată!
Dacă ne uităm la toate reclamele, există o mulţime de soluţii de curăţat baia, astfel că nici nu ştii exact pe care să le încerci. Pentru fiecare colţişor din baie există o altă soluţie minune, astfel că dacă te laşi dusă de val ajungi să cheltui o mică avere pentru a face ca baia să strălucească de curăţenie.

Ce ar fi să încerci înainte câteva combinaţii cu ingrediente ieftine pe care le ai prin casă? Acestea nu sunt nocive pentru sănătate şi dau rezultate foarte bune.
BrightSide a adunat câteva sfaturi practice de la gospodine şi au rezultat cele mai bune soluţii de curăţat baia:


1. Soluţii de curăţat baia: Pentru oglindă şi geam - apa oxigenată cu bicarbonat de sodiu

Amestecă apa oxigenată cu bicarbonat de sodiu şi foloseşte un dispozitiv cu pulverizator pentru a curăţa perfect oglinda din baie şi geamul, dacă este cazul. Un alt truc folosit pentru curăţarea oglinzii din baie este acela de a folosi spuma de ras care, potrivit specialiştilor de la BrightSide, ar preveni aburirea oglinzii.



2. Soluţii de curăţat baia: Pentru cadă - oţet, alcool sanitar şi bicarbonat de sodiu

Cea mai bună soluţie pentru a curăţa cada are la bază oţetul amestecat cu alcoolul sanitar şi bicarbonatul de sodiu. Acest amestec are efect antibacterian şi va lăsa cada strălucitoare. Amestecă 1/2 cană cu oţet, 1 cană cu alcool sanitar, 1 lingură de bicarbonat de sodiu şi 1/4 cană cu apă. Stropeşte amestecul peste toată cada, lasă să acţioneze timp de 15 minute, după care se clăteşte cu apă caldă.


3. Pentru toaletă: apă de gură plus apă

Apa de gură amestecată cu apă se lasă să acţioneze în toaletă, după care se foloseşte peria pentru a curăţa pereţii vasului. De asemenea, oţetul cu bicarbonat de sodiu şi puţină apă vor da roade la fel de bune, curăţând vasul de toaletă.



4. Pentru perdeaua de la duş: înălbitor cu detergent pentru vase

Amestecă într-un recipient cu pulverizator 500 mililitri de înălbitor cu 2 linguri de detergent pentru vase. Se pulverizează soluţia pe perdeaua de la duş, se lasă să acţioneze câteva minute, după care se clăteşte cu apă.


5. Soluţii de curăţat baia: Pentru rugină - sare şi zeamă de lămâie

Pune sare pe spaţiile cu rugină şi stropeşte apoi cu zeamă de lămâie. Se lasă să acţioneze peste noapte, după care se îndepărtează cu apă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod