pijamale dama

Ce tip de material să alegi pentru pijamale damă în funcție de anotimp

Pentru a beneficia de un somn bun și odihnitor, nu este necesar doar să te culci la o anumită oră și să obții un anumit număr de ore de somn.
De fapt, pentru crearea unui mediu de somn potrivit trebuie să iei în considerare și lumina, temperatura și multe altele. Un alt element important: ceea ce porți în pat. 

Ne petrecem o treime din viață dormind așa că, atunci când vine vorba de asta, pijamalele confortabile pot fi greu de găsit dintre atât de multe stiluri, țesături și culori diferite. Fie că ești mai interesat de o acoperire confortabilă pentru tot corpul, fie că ești în căutarea a ceva moale și mătăsos, cu o potrivire ușoară, există pijamalele potrivite pentru tine. 

Înainte de a alege pijamalele, fie pentru tine, pentru o persoană dragă sau prietenă sau pentru întreaga familie, asigură-te că iei în considerare următoarele opțiuni atunci când alegi materialul și țesătura - până la urmă de asta depinde un somn bun!

Unele țesături de pijama sunt ușoare și sunt făcute pentru temperaturi mai calde, în timp ce altele au material mai gros, care este mai bun pentru temperaturile de iarnă. 

Astăzi vom împărtăși cu tine alegerile noastre de top pentru pijamale dama pentru primăvară, vară, toamnă și iarnă.

Țesături ideale pentru primăvară și vară


Un top fără mâneci asociat cu pantaloni scurți sau pantaloni scurți sau medii este întotdeauna o alegere bună pentru pijamale damă în lunile mai calde. Țesăturile cheie pentru primăvară și vară sunt cele ușoare și respirabile. Deci, ce materiale îți recomandăm?

Mătase – Fiind o țesătură foarte versatilă, mătasea poate fi ideală pe tot parcursul anului pentru o serie de piese vestimentare - inclusiv pijamale damă. Deoarece mătasea este un regulator de temperatură, face o treabă excelentă în a te menține răcoros vara, dar și cald iarna. Deși mătasea este o varietate material ușor, producătorii de țesături sunt capabili să facă mătăsuri grele. Diferite împletituri de mătase vor contribui la greutatea totală a materialului. 

Pânză – Cunoscută pentru că este un material de bază pentru vară, pânza este o alegere ușoară, dar durabilă pentru pijamale. Fiind de 2-3 ori mai puternică decât bumbacul, pânza permite o respirabilitate optimă și se spune că transpiri de 15 ori mai puțin decât dacă porți mătase sau bumbac. Perfectă pentru dormit, așadar!

Bumbac – Fiind o fibră naturală, bumbacul este o alegere excelentă pentru pijamale damă de vară. Nu numai că împiedică blocarea căldurii pe piele, ci bumbacul are și o întreținere foarte redusă. Întrucât țesătura nu păstrează mirosurile, cum o fac țesăturile pe bază de ulei, nu va trebui să speli hainele la fel de des. Când vine vorba de spălare, nu există cerințe specifice pentru bumbac, deci este sigur să foloseștti mașina de spălat cum ai face-o în mod normal.

Țesături ideale pentru toamnă și iarnă


Lunile mai reci, pe de altă parte, necesită de obicei straturi mai lungi și mai groase pentru a rămâne confortabil în timpul nopților. Vei vrea să cauți pentru pijamale damă materiale mai dense sau mai groase care să-ți păstreze căldura corpului și să te țină confortabil.

Mătase – Așa cum am menționat anterior, mătasea este o țesătură atât de funcțională, încât este potrivită pentru a dormi în ea pe tot parcursul anului. În timpul iernii, poți alege să investești într-un set de pijamale damă de lungime întreagă, astfel încât să fii acoperit și mătasea să-și poată face magia pe deplin. 

Lână – Dacă ești o persoană căreia îi place să fie mai confortabil în pat, nu renunța la ideea de lână pentru pijamale, deși nu sună cel mai plăcut. Lâna nu numai că este o alegere ecologică, dar este și natural anti-statică, ceea ce înseamnă că nu atrage murdăria, păstrându-ți pijamaua mai curată pentru mai mult timp.

Lână polară – Pentru cineva care dorește pijamale damă confortabile, moi și calde, pijamalele din lână polară sunt alegerea perfectă pentru tine. Mai ales pentru iarnă, pijamalele din lână polară oferă mult confort și vor fi câștigătoare atunci când vine vorba de somn călduros. Lâna polară este derivată din poliester și poate fi găsită la prețuri accesibile în multe locuri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod