Ce se întâmplă dacă fierbi laptele condensat - VIDEO

Ai nevoie de o conservă de lapte condensat ca să faci cel mai bun desert din lume! Vezi ce se întâmplă dacă fierbi laptele condensat!
După ce vei citi aceste rânduri și vei vedea filmulețul sunt convinsă că dai fuga la magazin ca să cumperi lapte condensat. Nu o să-ți vină să crezi cât de simplu poți să faci una dintre cele mai iubite creme din lume, bineînțeles după crema de ciocolată. Ai ghicit! 

Dacă îți plac mai mult deserturile cu caramel și dulce de leche decât cele cu ciocolată atunci ești în locul potrivit. Trebuie să știi că un mic truc te ajută să obții o cremă delicioasă dulce de leche care merge de minune în orice desert. 

Tot ce trebuie să faci este să dai o fugă la magazin ca să cumperi o conservă de lapte condensat. 

Atenție! Este foarte important să știi că nu vorbim despre acel lapte condensat pentru cafea, ci trebuie să fie specificat pe cutie că este lapte condensat îndulcit.
Asta trebuie să cauți la supermarket și apoi să descoperi cât de ușor poți să faci dulce de leche.


Ce se întâmplă dacă fierbi laptele condensat?


Laptele condensat îndulcit are o consistență groasă și un conținut de zahăr adăugat. Acesta se poate fierbe direct în cutie ca să se transforme în dulce de leche sau caramel. 

Pune într-o cratiță înaltă conserva de lapte condensat îndulcit, acoperă cu apă și lasă la fiert între 2 și 3 ore. Trebuie să te asiguri că ai grijă ca apa să acopere în permanență cutia, astfel că verifică cratița din jumătate în jumătate de oră ca să mai completezi cu apă fiartă. 

Apoi se lasă cutia la răcit câteva ore înainte de a deschide și a savura crema frumos caramelizată.
O poți păstra în frigider, însă nu în ambalajul original, ci transferată într-un borcan închis ermetic. De asemenea, poți să o folosești în amestec cu crema de brânză sau mascarpone pentru a obține o cremă de caramel extrem de gustoasă. Practic, poți să folosești această cremă în deserturile tale preferate, deoarece le va îndulci și va aduce o notă interesantă de caramel. 

Vezi în filmulețul de mai jos ce se întâmplă dacă fierbi laptele condensat!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod