Ce fac vedetele de Paste

Fie ca aleg sa mearga in Hunedoara, la mare sau in... Hong Kong, vedetele din Romania nu trec cu vederea una dintre cele mai importante sarbatori ale crestinilor - Pastele.

Fie ca aleg sa mearga in Hunedoara, la mare sau in... Hong Kong, vedetele din Romania nu trec cu vederea una dintre cele mai importante sarbatori ale crestinilor - Pastele. Invierea le-a pus pe picior de plecare pe majoritatea persoanelor publice din Romania.

Familia Columbeanu, vestita pentru petrecerile cu staif pe care le organizeaza in general, prefera ca anul aceasta de Paste sa mearga pe litoral. Vor petrece, impreuna cu micuta Irina, la malul marii, un Paste in familie.

Proaspata familie Maruta va incerca sa impace pe toata lumea. Asa ca vor merge si la Campia Turzii, la familia Andrei, si la Targu Jiu, la parintii lui Catalin.

Nicoleta Luciu are parte anul acesta de un Paste in dublu exemplar. Pentru ca sotul ei este catolic, Nicoleta a petrecut Pastele Catolic la Miercurea Ciuc, alaturi de familia sotului, iar pe cel ortodox o sa-l petreaca la Bucuresti, alaturi de familia ei.

Chiar daca nu o sa fie in Bucuresti de Paste, imaginea stirilor Pro Tv, Andreea Esca, va petrece alaturi de sot si cei doi copii ai sai. Nu a vrut insa sa deconspire locatia aleasa.

Cristi Brancu, alias Agentul VIP sau Mister Confidential, a ales sa imbine placutul cu utilul. Impreuna cu sotia sa, va pleca la Genova. "Mergem sa imbinam utilul cu placutul. Oana pregateste o linie noua dedicata barbatilor cu ten sensibil. Trebuie sa ma laud ca aceasta linie, imi este dedicata mie, de fapt. O sa vorbim cu oamenii de acolo care se pricep la chestia asta si o sa petrecem si un Paste deosebit. Avem mare, avem munte, o sa fie frumos. Si foarte important, trebuie sa spun ca desi nu vom fi in Romania de Paste, vom petrece aceasta zi in stil traditional", a declarat in exclusivitatea pentru Eva.ro, Cristi Brancu.

Tot din categoria vedetelor care imbina placutul cu utilul face parte si fosta componenta a trupei Pops, Diana Bisinicu. Aceasta a ales sa petreaca Pastele pe scena, alaturi de colegii ei machedoni, impreuna cu care va scoate si un album. "Sunt la Constanta de Paste. O sa am un concert alaturi de trupa Machidonia, iar acolo va fi si familia mea. Anul acesta voi petrece un Paste pe scena, dar si in familie", precizeaza Diana.

Artista nu va fi insa departe de familie pentru ca, de Inviere, rudele si prietenii o vor sustine la concertul pe care o sa-l aiba in Constanta.

Sunt si vedete care prefera destinatii exotice, pentru a petrece aceasta zi sfanta. In aceasta categorie intra creatoarea de moda, Clara Rotescu care, insarcinata fiind, a ales sa mearga la... Hong Kong.

"De Paste o sa fiu plecata la Hong Kong. Avand in vedere faptul ca sunt insarcinata, aceasta este ultima luna in care mai pot calatori cu avionul si de aceea am facut aceasta alegere.

Am vrut ca anul aceasta sa mergem intr-un loc exotic, intr-un loc pe care nu toata lumea il alege de Paste"
, ne-a spus Clara Rotescu.

De Paste in Romania


In afara celor care pleaca peste hotare sau muncesc de Paste, exista o alta categorie de vedete care prefera sa petreaca un Paste linistit, in sanul familiei sau in locuri binecuvantate, asa cum le place sa spuna. Un exemplu in acest sens este creatorul de moda Catalin Botezatu care este binecunoscut pentru concediile lui in locuri minunate. Iata ca de aceasta data, Botezatu a ales sa ramana in tara. "De Paste o sa merg la un conac din Hunedoara. In general, prefer sa petrec Pastele in tara", ne-a declarat designerul.

Familia Mobexpert, Dan si Diana Sucu, au ales ca anul acesta sa petreaca Pastele acasa, in sanul familiei. Asadar, ziua de 19 aprilie, ii va gasi in fata oualelor rosii si a cozonacului. "Cred ca o sa stam in Romania. O sa avem un Paste traditional, alaturi de familie, cu oua, cozonac si miel", ne-a declarat Diana Lascarescu Sucu.

Sunt, insa, si vedete care nu fac nimic extraordinar de Paste. In aceasta categorie intra creatorul de moda, Mihai Albu, care, dupa cum declara chiar el, nu face nimic spectaculos anul acesta. "Nu fac nimic spectaculos. Asa cum se stie, sotia mea este insarcinata si trebuie sa avem grija, sa fim precauti. Probabil ca vom merge la parinti, dar cu siguranta nu vom face ceva deosebit", a precizat creatorul.

Un articol de Ileana Voicu Ghinea

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod