Ce ar trebui să eviți când Mercur e retrograd

Unele persoane deja s-au documentat amănunțit cu privire la lucrurile care au loc atunci când Mercur e retrograd, însă știi ce ar trebui să eviți cu adevărat în această perioadă? Mai jos, poți găsi câteva indicii, care te pot ajuta să treci mai ușor peste perioada în care Mercur e retrograd. Iată care sunt acestea!

3 lucruri pe care să le eviți când Mercur e retrograd


1. Semnarea actelor


Mercur este o planetă care guvernează peste toate formele de comunicare și tehnologie, așa că te poți aștepta la întârzieri și neînțelegeri la nivel comunicațional. Dacă te afli în timpul unei mutări și ai semnat deja contractul, nu te mira dacă nu te poți muta la fel de repede pe cât ți s-a promis. De asemenea, asigură-te că ai la îndemână toate actele de care ai nevoie.

2. Planurile de călătorie


Din cauza faptului că spectrul călătoriilor este guvernat de tehnologie și comunicații, planurile de călătorie făcute atunci când Mercur e retrograd pot presupune complicații. De fapt, nu este recomandat să faci planuri de călătorie definitive atunci când Mercur e retrograd.
Există șanse foarte mari să apară întârzieri sau chiar anulări. Dacă achiziționezi bilete de avion, este mai bine să aștepți până pe 3 mai, chiar dacă excursia are loc după acea dată. Dacă trebuie neapărat să cumperi bilete în această perioadă, asigură-te că îți poți recupera banii pe ele. Este bine să îți menții planurile de călătorie flexibile atunci când Mercur este în retrograd.

3. Deciziile importante


Comunicările sunt afectate din cauza acestei perioade dificile la nivel planetar, așa că există mari șanse să existe câteva neînțelegeri și în viața ta personală. Poate fi dificil și să găsești soluții la problemele existente, din cauza efectul de confuzie pe care îl are Marte asupra minții tale.
Poate fi dificil chiar și să diferențiezi o zi de alta, ca să nu mai spunem de sentimentele pe care le simți în această perioadă. De aceea, este recomandat să aștepți puțin în ceea ce privește deciziile importante din viața ta. După aceea, te poți despărți de partenerul tău, îți poți da demisia de la jobul care nu îți place și așa mai departe.

Cu alte cuvinte, vom avea parte de câteva săptămâni grele, însă perioada în care Mercur e retrograd este o perioadă în care putem învăța foarte multe.
Poate fi un interval de timp care îți provoacă multă confuzie, însă îți dă oportunitatea să regândești anumite lucruri în care credeai înainte și să renunți la lucrurile care nu îți aduc fericire și satisfacție.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod