casa Andreea Esca

Casele Andreei Esca – de la bijuteria de la Armenească la visul rural de la Porumbacu

Acum 10 ani, Andreea Esca și-a împlinit cel mai mare vis. A reușit să își cumpere o casă cu aspect aristocratic pe care o viza încă de pe băncile facultății și care a fost între timp retrocedată spre vechii proprietari. Acesta a fost locul perfect pentru ea și pentru familia ei numeroasă.
Povestea acestei case nu a fost însă atât de fericită. În anul 2005 Andreea Esca a fost chemată la tribunal deoarece RA-APPS o anunța de faptul că vânzătorul avea încă o serie de încurcături cu ei, motiv pentru care trebuia să se prezinte. Conflictul s-a încheiat mult mai târziu, atunci când după numeroase termene și instanțe, instituția a renunțat complet la proces.

Atunci când această problema s-a terminat a apărut alta. Casa a fost retrocedată pe părți, iar o persoană deținea anexele vilei și nu voia să vândă partea sa prezentatoarei de la PRO TV.
Chiar daca Andreea i-a oferit inclusiv un apartament mare într-o zonă similară, dar și foarte mulți bani, proprietarul nu a renunțat la cele două camere. Proprietarul părea atașat de locul acesta și de aceea refuza, în ciuda traiului greu, să accepte ofertele prezentatoarei. Timp de mulți ani au avut loc negocieri pe baza acestui subiect și în final Andreea a reușit să cumpere și anexele și să renoveze această casă. Acum familia sa se bucură de o casă uriașă, refăcută complet și evaluată la 35.0000 de euro.
Citește continuarea...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod