Case cu bucătărie închisă. Trei locuințe pentru adepții unei împărțiri tradiționale

Case cu bucătărie închisă. Trei locuințe pentru adepții unei împărțiri tradiționale

Cele mai multe proiecte de case, mai ales cele pe suprafețe mai mici, au bucătăria deschisă spre camera de zi, numită și bucătărie americană.
Pentru familiile în care se gătește mult, acest lucru poate reprezenta un inconvenient, mai ales dacă ne gândim la mirosurile mâncărurilor tradiționale făcute pe aragaz. Vă propunem trei modele de case cu bucătărie închisă, pentru a vă pregăti în voie mâncărurile preferate.
Primul este un model clasic, foarte frumos, de casă cu mansardă, cu pridvor, balcoane în față și în spate, cadre de lemn în jurul ferestrelor și elemente decorative la nivelul acoperișului.
Este o casă spațioasă, cu o suprafață totală de 167 de metri pătrați și una utilă de 126 mp.
Are o bucătărie mare, de 14 mp, cu intrare din holul central, dar și de pe terasa din spate. Sufrageria este alături, iar lângă ea este amenajată încă o cameră pe post de birou. La parter se mai află o baie în care se intră tot din holul central, precum și un vestibul.
La mansardă sunt amenajate trei dormitoare și o baie.

Case cu bucătărie închisă. Prin uși glisante

Cu un design tradițional, plăcut, cu ferestre mari împărțite în ochiuri de geam și prevăzute cu obloane și acoperiș în patru ape, această casă cu mansardă are cam aceeași suprafață utilă, de 127 mp, dar o suprafață construită mai mică, de 149 mp. Citește continuarea...

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod