Casa ta. Organizează-ţi eficient fardurile şi cosmeticele. 30 de imagini

Cutiile transparente, bolurile din sticlă şi separatoarele pentru rafturi sunt ideale pentru a păstra în ordine toate produsele pe care le foloseşti pentru a te înfrumuseţa
Platourile multietajate pentru prăjituri pot fi folosite cu succes pentru a-ţi menţine în ordine ojele frumos colorate. Este o metodă la îndemână, care îţi permite să găseşti imediat nuanţa pe care o cauţi, dar şi să-ţi expui cu mândrie colecţia de lacuri de unghii. Faptul că sunt expuse la lumină nu le afectează structura, nuanţa şi compoziţia, aşa cum s-ar putea întâmpla în cazul altor cosmetice, cum sunt rujurile sau fardurile pentru ochi.

Tot din bucătărie poţi împrumuta unele obiecte extrem de utile pentru organizarea cosmeticelor tale.
Este vorba despre bolurile înalte cu capac, din sticlă transparentă, în care îţi poţi păstra pensulele pentru machiaj. Vor fi ferite de praf şi impurităţi, iar tu vei vedea exact unde se află fiecare pensulă de care ai nevoie, fără să răscoleşti prin toate rafturile. În astfel de boluri interesante poţi păstra dischetele demachiante sau beţişoarele cosmetice, pentru retuşarea machiajului.

Cutiile special concepute pentru farduri, de asemenea transparente sau cu suprafeţe care imită oglinda, ceea ce le oferă un aer glamour, sunt investiţii foarte utile pentru a-ţi menţine cosmeticele în ordine.
Poţi vedea exact unde se află obiectul de care ai nevoie, fără să pierzi minute bune în căutarea lui. Dacă nu îţi place ca produsele tale de machiaj să fie expuse, alege cutii din lemn, metal sau plastic opac.

Separatoarele pentru rafturi sunt deosebit de folositoare pentru a menţine obiectele mici în ordine în interiorul unui raft. Poţi aşeza creioanele pentru ochi în acelaşi loc, la fel rujurile, gloss-urile sau fardurile.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod