Casa ta. Fă-ţi un hol de intrare interesant. 30 de imagini

Toate persoanele care îţi vor călca pragul vor da cu ochii pentru prima dată de ceea ce se află în această încăpere. Este cartea de vizită a locuinţei tale
Prima încăpere pe care o vezi atunci când intri în casă este de obicei holul de la intrare. Cu toate acestea, puţine persoane se gândesc serios la modul în care să-şi amenajeze holul. De obicei, un cuier pentru haine şi un dulap pentru pantofi sunt amplasate la intrare, fără prea multre bătăi de cap.

Dar se spune că prima impresie contează, iar din acest punct de vedere, holul este cartea de vizită a locuinţei tale. Toate persoanele care îţi vor călca pragul vor da cu ochii pentru prima dată de ceea ce se află pe hol.
Din aceste motive, este foarte important să-i acorzi puţină atenţie, dar să-l şi foloseşti eficient.

Profită de spaţiu

Rafturile pentru pantofi nu sunt deloc costisitoare, dar în acelaşi timp nu sunt nici foarte practice. Alege în schimb dulapuri închise pentru pantofii tăi, care îţi vor permite să depozitezi mai multe perechi, dar fără ca acestea să fie vizibile.

Pune o banchetă

O banchetă aşezată pe hol este absolut necesară. Te vei putea aşeza pe ea ca să te încalţi, dar poate fi folosită cu succes şi pentru depozitarea diverselor lucruri, precum umbrele, încălţător, creme pentru pantofi etc.
De aceea este necesar să alegi o bacnchetă cu spaţiu pentru depozitare sub şezut.

Decorează

Dacă vrei să impresionezi din prima clipă, tablourile sau oglinzile masive sunt alegeri ideale pentru holul tău. Vor fi primele pe care le vezi atunci când intri în casă, ceea ce cu siguranţă îţi oferă o stare de bine.

Instalează o măsuţă consolă

Ce faci prima dată când intri în casă? În primul rând, trebuie să laşi undeva geanta, cheile telefonul pentru a te putea descălţa şi a-ţi pune haina în cuier. De aceea, o măsuţă consolă cât mai aproape de intrare este absolut necesară.
Vei putea aşeza imediat pe ea tot ceea ce porţi cu tine, de la chei, telefon sau poşetă.

Oglindă sau suport pentru accesorii

Ai foarte multe accesorii, dar pe care nu le porţi pentru că uiţi mereu să le pui când pleci din casă sau nu le găseşti? O oglindă cu agăţătoare plasată pe hol este ceea ce îţi trebuie pentru ca accesoriile tale să fie vizibile, astfel încât să îţi alegi înainte de a ieşi din casă colierul, inelul sau cerceii care se potrivesc cu ţinuta.

Sursă foto: housetohome.co.uk
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod