Casa ta. Cum să-ţi amenajezi un birou acasă, chiar dacă nu ai suficient spaţiu. 30 de imagini

Un colţ aparent inutil din locuinţa ta se poate transforma cu uşurinţă într-o zonă foarte plăcută de lucru. Descoperă cum să-l decorezi ca să fii mai productivă!
Chiar dacă spui că nu ai loc pentru un birou în locuinţa ta mică, cu siguranţă se găseşte un spaţiu cu mult potenţial din acest punct de vedere. Iată câteva variante:

Într-o debara

Sună ciudat să-ţi faci birou într-o debara, nu-i aşa? Dar este o soluţie cât se poate de practică şi care mai arată şi foarte bine, pe deasupra. Eliberează o debara, pe care probabil o ţii plină cu tot felul de lucruri inutile, acumulate de-a lungul anilor. Vopseşte pereţii sau aplică un tapet interesant, aşază o măsuţă, un scaun, iar pe pereţi poţi fixa poliţe pe care vei putea depozita diverse lucruri, ascunse în cutii frumos colorate.
Păstrează uşile dacă vrei să ascunzi spaţiul de lucru atunci când nu-l foloseşti.

Pe un perete

Mesele pliabile, fixate pe un perete, sunt ideale pe post de spaţii de lucru volatile, pe care le eliberezi atunci când nu ai nevoie de ele.Dacă vrei să fie un birou permanent, atunci fixează o poliţă ceva mai lată pe perete, adu-ţi un scaun şi ai obţinut biroul mult-visat! 

În bibliotecă

Un raft care se expandează, ascuns în bibliotecă, este o altă variantă simplă pentru a avea un birou la tine acasă oricând ai nevoie. 

Pe balcon

Dacă vrei să combini utilul cu plăcutul, atunci un birou amenajat pe balcon este exact ceea ce-ţi trebuie! Foloseşte o zonă a balconului pentru a aşeza o masă şi o banchetă confortabilă acoperită cu perne. Este locul ideal de lucru primăvara şi vara dacă ai balconul deschis, iar dacă balconul tău este închis, îl poţi folosi tot anul.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod