Casa ta. Cum să amenajezi o baie mică. 20 de imagini care te pot inspira

Transformă locul de deasupra uşii într-un spaţiu de depozitare cu ajutorul unei poliţe şi a unor cutii decorative. Descoperă şi alte trucuri uşor de pus în practică
Multe apartamente, în special cele din blocurile vechi, sunt dotate cu băi foarte mici. Iar toate lucrurile pe care trebuie să le depozitezi într-o baie fac din această cameră un loc de-a dreptul neîncăpător. Este important să înveţi cum să foloseşti fiecare colţişor. Iată ce să încerci:

Deasupra uşii
Poliţele fixate în pereţi sunt perfecte pentru a depozita diverse lucruri care îţi aglomerează baia şi dau senzaţia de lipsă de spaţiu. Poţi aşeza pe ele obiecte pe care le foloseşti mai rar, pentru că este o zonă greu accesibil.
Iar dacă vrei să fie mascate, le poţi aşeza în cutii pentru depozitare frumos colorate, asortate perfect cu baia ta. Este un loc ideal să pui produse care pot fi periculoase pentru copii, tocmai pentru că ei nu au acces.

În spatele toaletei
Peretele aflat în imediata vecinătate a vasului de toaletă poate fi de asemenea folosit pentru depozitare. Ai putea să aşezi aici o etajeră sau un dulap cu adâncime mică şi numeroase rafturi, ideal pentru a păstra produsele de curăţenie.

Pe uşi
Agăţătorile magnetice, pe care le poţi lipi de spatele metalic al dulapurilor sunt perfecte pentru a ascude tot felul de ustensile necesare în baie, iar una dintre cele mai simple modificari este transformarea uşii în suport pentru prosoape.

Oferă iluzia unui spaţiu larg
De asemenea, nu uita să foloseşti nuanţe deschise în decorarea băii tale, pentru că au rolul de a oferi senzaţia de spaţiu într-o cameră mică.
Albul, cremul, galbenul şi nuanţele deschise de bleu, portocaliu sau verde sunt perfecte pentru o baie mică. Oglinzile sunt un alt truc menit să facă o baie mică să pară mai mare. Pune o oglindă mare deasupra chiuvetei, foloseşte decoraţiuni argintii şi include chiar şi bucăţi de oglindă printre cele de faianţă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod