Casa ta. 5 soluţii pentru organizarea eficientă a cărţilor. Cum să le păstrezi

O bibliotecă de tip fagure, plasată pe un întreg perete, se poate transforma într-o adevărată operă de artă, care îţi decorează perfect livingul. Descoperă şi alte trucuri pentru depozitarea cărţilor tale

Îmbracă un colţ

Colţurile sunt în general rar folosite în locuinţele noastre. Dar le poţi transforma în spaţii utile dacă montezi rafturi sau poliţe pe care să-ţi aşezi cărţile. Micile biblioteci pe colţ sunt ideale pentru camerele mici, în care nu ai loc pentru o bibliotecă clasică.

Din tavan şi până în podea

O bibliotecă masivă, care îmbracă complet un perete este soluţia perfectă dacă ai foarte multe cărţi. Le vei depozita în acest fel la vedere şi vei reuşi să găseşti uşor o carte atunci când ai nevoie.
Pe de altă parte, este o opţiune ideală dacă te mândreşti cu cărţile tale. De asemenea, le poţi folosi pentru a-ţi personaliza decorul, dacă le îmbraci pe toate în coperte decorative identice pe care să notezi titlul. Vei avea mult de muncă, dar rezultatul va merita cu siguranţă. Pentru acest stil de bibliotecă-perete ai nevoie de un sistem cu scară ca să ajungi la rafturile înalte.

Aşază-le într-o banchetă

Îţi place să citeşti lângă fereastră? O banchetă prevăzută cu rafturi în care să-ţi pui cărţile, aşezată lângă fereastră, este o idee care te va încânta. Ai la îndemână cărţile pe care vrei să le citeşti, dar vei avea şi lumină naturală de afară, ceea ce îţi protejează vederea.

Depozitează-le sub pat

Cărţile pe care le-ai citit deja şi pe care vrei să le păstrezi într-un loc sigur, dar nu neapărat în bibliotecă pot fi aşezate într-un raft sub pat. Un astfel de spaţiu pentru depozitare este ideal dacă nu mai ai loc în bibliotecă, dar nu vrei să renunţi la cărţile tale.

Construieşte-ţi biblioteca sub scară

Dacă locuieşti într-o casă cu etaj, locul de sub scară este unul excelent pentru a fi transformat în bibliotecă. Va trebui să faci o bibliotecă pe comandă, pentru a se potrivi perfect în spaţiul de sub scări.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod