Casa ta. 5 idei ca baia să arate ca un spa. Imagini care te inspiră

Dacă visezi la un astfel de design, trebuie să te orientezi asupra materialelor cu aspect natural, precum piatra şi lemnul, dar şi mult alb sau culori neutre
Baia nu mai este o cameră funcţionala a unei locuinţe. A devenit treptat, odată cu creşterea în popularitate a centrelor de tip spa, un adevărat spaţiu pentru relaxare şi reculegere. Numeroase persoane transformă adesea baia în cadă într-un prilej de răsfăţ, folosind săruri cu beneficii pentru sănătate, uleiuri esenţiale pentru aromoterapie şi lumânări parfumate.

Iar dacă te numeri printre cei care iubesc astfel de momente de relaxare, atunci cu siguranţă visezi ca baia ta să fie la frumoasă şi relaxantă precum un centru spa.

Accente de piatră

Dacă visezi la un astfel de design al băii tale, trebuie să te orientezi asupra materialelor cu aspect natural, precum piatra şi lemnul. Poţi folosi diverse tipuri de piatră naturală pentru placarea pereţilor şi a podelei, precum travertin, onix, granit sau marmură. Ai grijă să alegi o piatră care reacţionează bine la contactul cu apa şi la un nivel ridicat de umezeală.

Lemn natur

Lemnul este un alt material ideal pentru a oferi unei băi aspectul specific unui centru spa. Foloseşte mobilier de baie din lemn tratat sau cu finisaj care imită perfect lemnul natur. De asemenea, parchetul rezistent la apă, special conceput pentru baie, este o altă soluţie care îţi permite să foloseşti acest tip de decor cu un accent natural.

Look oriental

Pentru un look oriental, specific băilor turceşti, alege finisaje sau elemente decorative din cupru, precum un lavoar din cupru bătut sau robinete şi baterii pentru chiuvetă şi cadă într-o astfel de nuanţă metalică. Foloseşte nuanţe de turcoaz, pentru a accentua impresia stilului oriental.

Mozaic

Mozaicul este un alt element care te ajută să-ţi transformi baia într-un spa la tine acasă. Este de fapt şi un trend important în materie de design al băilor.

Nuanţe relaxante

În ceea ce priveşte paleta coloristică, axează-te pe mult alb şi nuanţe neutre precum crem sau bej, care se potrivesc perfect cu cele naturale ale pietrei sau lemnului.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod