Cadouri... sanatoase pentru un Paste inedit!

Sarbatoarea Pastelui se apropie si parintii deja "invadeaza" magazinele si hipermarket-urile, in cautarea cadourilor perfecte pentru copiii lor. Iata cateva idei...

Sarbatoarea Pastelui se apropie si parintii deja "invadeaza" magazinele si hipermarket-urile, in cautarea cadourilor perfecte pentru copiii lor. Iata cateva idei care inseamna pentru cel mic si amuzament.

In plus, ar trebui sa fii linistita si multumita, deoarece astfel de cadouri te vor scuti sa mai dai bani la dentist - evitand sa ii oferi copilului (prea multa) ciocolata, vei evita si vizitele la medicul stomatolog...

Ca multe alte sarbatori, si Pastele pare sa incurajeze consumul de dulciuri printre cei mici, in special. Astfel, parintii trebuie sa ia masuri. Care sunt cele mai bune si sanatoase variante de cadouri pe care le poate lua in calcul un parinte responsabil?

Exista o multitudine de lucrusoare pe care le poti include in cosuletul de Paste si care il vor bucura pe micut la fel ca si cadourile traditionale pe care obisnuia sa le primeasca (iepurasi si oua din ciocolata, hainute noi etc.).

Magazinul tau de jucarii poate fi o sursa inepuizabila de idei unice si interesante. Jocurile, cartile si filmele sunt alte optiuni demne de luat in considerare.

Umple cosuletul din rachita cu oua vopsite in culori vii si fierte tare.

Ofera-i oua-surpriza, umplute cu stickere, abtibilduri si alte obiecte mici, care ii vor face placere copilului.

In functie de varsta celui mic, poti umple ouale-surpriza cu mici bijuterii - cercei sau bratari.

Umple cosul cu surprize sau cartonase cu personajele sale preferate din filmele de desene animate, pune o sticluta cu solutie pentru facut balonase si un nou dispozitiv pe care il va folosi in acest scop, creioane colorate si gume de sters, un pliculet cu seminte de flori pe care le va planta in curtea din fata casei sau in ghiveciul de pe balcon, un pachet de carti de joc sau alte jocuri.

Trusele origami si pentru pictura sunt pe cat de festive, pe atat de indicate pentru stimularea creativitatii copilului.
In plus, aceste daruri au talentul de a-i oferi celui mic posibilitatea de a-si gasi o preocupare interesanta mai tarziu, in cursul zilei, sau chiar un hobby pentru tot restul vietii.

Pentru copiii de varste mai mici, in locul dulciurilor si bezelelor, poti pune in cosuletul de rachita cateva figurine si ratuste din plastic si spuma de baie pentru momentul mult asteptat al baitei de seara.

Pentru cateva gustari si tratatii speciale, ia in considerare covrigeii cu glazura de ciocolata si iaurt sau roscovele.

Fructele cu glazura de ciocolata, cum ar fi capsunele si feliile de portocala, reprezinta o gustare delicioasa, sanatoasa si de-a dreptul aspectuoasa.

Guma de mestecat fara zahar, pachetelele de branza in forme amuzante, biscuiti din graham in forma de ursuleti si dulciurile pe baza de fructe pot reprezenta un plus excelent la cosuletul deja plin cu bunatati.

Pe langa aceste cadouri sanatoase pe care Iepurasul i le va aduce micutului, include in cosuletul sau de Paste si cateva obiecte si jocuri care ii vor face placere.
Iata cateva idei:

Jucariile

Cu jucariile nu ai cum sa dai gres atunci cand vine vorba despre copii. De la clasicele papusi pana la figurinele din filmele de actiune sau cu super-eroi, jucariile reprezinta o idee excelenta pentru un cosulet de Paste care mai mult ca sigur il va incanta pe copilul tau.

De asemenea, poti "indesa" in cosulet jucarii pufoase din plus, cum ar fi puisori galbeni sau iepurasi cu blana moale. Ia in calcul varsta si sexul copilului atunci cand ii cumperi darurile, deoarece nu toate jucariile sunt potrivite oricarui copil.

Cartile

Faptul ca ii citesti prichindelului aduce foarte multe beneficii dezvoltarii sale spirituale. O carte de povesti cu tematica de Paste este atat o idee "sanatoasa", cat si o posibilitate uriasa ce ti se iveste in cale - de acum, ai mai multe sanse sa iti petreci cateva ore de calitate in compania micutului, in timp ce amandoi va bucurati de o carte buna cu povesti.

Daca cel mic stie deja sa citeasca, nu crezi ca s-ar bucura foarte mult sa primeasca o carte noua, ale carei povesti le va savura cu sufletul la gura? Lasa-l sa iti citeasca el singur - vrea sa te bucure si sa iti arate cat de bine a invatat alfabetul si cat de bun orator este!

CD-uri si DVD-uri

Imagineaza-ti surpriza copilului tau in clipa in care va vedea ca Iepurasul face cadouri atat de...

moderne si de interesante - filme si muzica pe gustul sau! Nu este obligatoriu ca un astfel de cadou sa aiba tematica pascala. Micutul va fi deosebit de incantat sa vada in cosuletul sau de Paste un DVD cu filmul de desene animate preferat sau o adevarata colectie de filme de aventuri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod