Bucataria - Planuri de renovare

Candice Olson te invata sa iti decorezi bucataria de vis, cu bani putini:


1. Pentru a-ti improspata bucataria, poti schimba culoarea peretilor. De exemplu, inlocuieste albul cu un orange, care ofera mai multa prospetime. In acest fel, efectul va fi garantat!

2. In cazul in care corpurile suspendate ti se par usor demodate, da-le jos si redecoreaza-le, aplicand cateva pete de vopsea: cateva linii trasate ordonat sau haotic, orice sa se identifice cu ideea de noutate. Poti renunta chiar si la usile acestor corpuri, transformandu-le astfel intr-o vitrina in care poti aranja vasele si paharele deosebite.

3. Ce zici sa inlocuiesti masa laminata cu una din granit? Poti alege cateva culori vesele, care ofera un plus de prospetime, eliminand senzatia de bucatarie "de moda veche".

4. Nu este asa ca obosesti mereu atunci cand trebuie sa cureti peretele din spatele aragazului, unde se aduna toti stropii de mancare gatita? Exista multe variante care iti pot usura munca! Ce spui daca ai instala in acest loc o placa din otel inoxidabil? In mod sigur, aceasta alegere va fi una extraordinara, deoarece iti va fi mai usor sa o cureti (este nevoie de doar cativa stropi de detergent lichid, un burete, iar placa din otel inoxidabil se curata cat ai clipi), dar va oferi si un alt aspect bucatariei tale.

5. Instaleaza o sursa de lumina sub un corp suspendat - acest lucru poate schimba "suflul" bucatariei tale.

Nu creeaza doar un cadru modern, dar atrage si atentia asupra placii stralucitoare din otel inoxidabil si a mesei din granit.

Credit foto: Bucatarie redecorata de Candice Olson

 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • jecinci pe 24 Ian 2010, 18:22
    sfat bucatarii

    daca vreti sa va amenajati orice apelati la arhitecti sau designeri de interior. nu la unul ci la mai multi pt a va face o parere. daca nu faceti ca romanu si copiati ce ati vazut pe le prietenii vostrii sau in reviste de 2 lei. daca vreti sa va zgarciti cautati macar pe google imagini da nu in romana ci in engleza,italiana germana... si faceti asa si cu sanatatea sau problemele legale: nu cautati oameni care asta fac zi de zi si sunt pregatiti.... intrebati pe forumuri de dieta

    1
    0

  • ina pe 5 Mar 2009, 10:04
    sfat alegere mobilier

    am achizitionat un apartament in care bucataria are gresia si faianta rosu si alb in sah.ce culori merg la mobila pentru a nu incarca si mai mult bucataria?rosu sigur nu mai vreau.e suficient.multumesc

    2
    0

  • dana_2na pe 9 Dec 2008, 09:02
    bucatarie

    as dori idei de bucatarii, cum sa o zugravesc, ce culori; mobila inca nu o am, dar am gasit ceva care s-ar potrivi in culorile de nuc+vanilie.ma puteti ajuta? multumesc.

    2
    0

  • cukrasz_kata pe 31 Oct 2008, 14:00
    bucatarii

    ar fi frumos sa vedem mai multe poze! putem lua niste idei din poze

    0
    0

  • veryy pe 21 Oct 2008, 00:34
    bucatarii

    asi dori si eu niste poze cu bucatarii

    0
    0

  • anca pe 16 Oct 2008, 08:05
    bucatarie de 4 m mansarda

    buna ziua cum as putea decora o bucatarie de patru metri patrati avand in vedere ca stau la o mansarda multumesc

    0
    0

  • Amalia pe 16 Oct 2008, 00:35
    ptr d-na corneliagugoasa

    De regula nu spatiul mic este problema, cu bugetul si cat de departe esti dispus sa mergi pentru a capta acest "placut si vesel"; In amenajarile mele ptr acest tip de spatiu incerc mereu sa pastrez o linie dreapta ( adica folosesc doar corpuri de baza si suspendate, fara coloane gen camara), corpurile suspendate cu geam colorat si imprimat, partial transparent astfel avem un joc de forme si culori date prin produsele din interior, functionalitatea maxima o creem in corpurile de baza: 1 corp:plita, cuptor incorporat si sertar jos ptr tavi, 2.corp ptr chiuveta cu depozitare sub(detergenti, gunoi), 3.corp de colt cu jolly (asta e ideal ptr produsele din camara), 4.corp cu sertare (vesela, tacamuri, etc).Detalii: intotdeauna sa aveti plinta, sa nu se vada picioarele, toate corpurile de baza sa fie cu sertare, nu cu usi, manerele intotdeauna incastrate ptr a nu va lovi tinand cont de spatiul mic.Ptr finisaj nu veti da gres niciodata cu o compozitie de 3 materiale: textura lemn(corpurile de baza, de podea, blatul inclus), lucios/geam imprimat(corpurile suspendate), faianta dintre corpurile de podea si suspendatele sa fie intotdeauna cea care da atmosfera, incercati pe cat posibil sa nu o acoperiti cu suporturi de polonice, sau mai stiu eu ce minuni, cat mai aerisita da impresia de o continuitate si automat de spatiu.Electrocasnicele joaca un rol imens astfel ca va sugerez intotdeauna folosirea unei singure game ptr toate produsele(plita, cuptor, hota, chiuveta, baterie), in acest fel nu se va crea un amalgam de nuante de inox care stica imaginea si creeaza o atmosfera incarcata.In principiu cam astea sunt elementele de baza...discutabile la infinit...in functie de client, spatiul de amenjat si buget.Mult succes cu bucataria d-voastra.

    0
    2

  • corneliagugoasa pe 14 Oct 2008, 19:14
    INTREBARE SI IDEI

    CUM ITI POTI AMENAJA O BUCATARIE DE 3X1.7 M IN ASA FEL SA FIE UTILA ,PLACUTA SI VESELA.

    0
    0

  • luciana.rizea pe 14 Oct 2008, 12:46
    as dorii imagini cu bucatarii

    vreau o bucatarie vesela

    0
    0

  • Taniadea pe 9 Oct 2008, 23:34
    BUCATARII

    SI EU AS DORII MODELE CU BUCATARII IN L

    0
    0

  • kakina pe 6 Oct 2008, 22:39
    bucatarii

    as dori mai multe fotografii cu bucatarii in "L"

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod