Bradul de Craciun

Cel mai placut moment in asteptarea zilei de Craciun este impodobirea bradului, eveniment la care intreaga familie vrea sa fie prezenta sisa-si exprime parerea despre cum ar trebui...
Cel mai placut moment in asteptarea zilei de Craciun este impodobirea bradului, eveniment la care intreaga familie vrea sa fie prezenta si sa-si exprime parerea despre cum ar trebui sa arate anul acesta, ce elemente noi ar trebui adaugate.

Alegerea bradului este o misiune cu adevarat complicata. Plecam de acasa cu ideea clara ca pentru apartamentul nostru acesta nu trebuie sa fie nici prea mare, nici prea mic, dar cu siguranta foarte bogat si cu crengile asezate simetric pentru a fi mult mai usor de decorat, iar imaginea lui sa fie una frumoasa din orice parte l-am privi.
Asa ca nu va pot ura decat mult success in gasirea lui.

Cutiile cu globuri adunate de-a lungul anilor de noi sau de parinti ne asteapta cu siguranta pe unul din rafturile debaralei, iar redescoperirea lor si a povestii fiecarei decoratii cu siguranta ne va aduce multa bucurie. Cu toate acestea in fiecare an dorim sa mai adaugam noi ornamente bradului nostru pentru a fi mai bogat an de an.

In decorarea unui brad practic nu exista reguli si nici noi nu vom incerca acum sa cream unele, cel mult va pot oferi unele sfaturi:
  • pentru prinderea globurilor va recomand agrafe pentru hartie desfacute (usureaza mult si strangerea bradului dupa sarbatori);
  • globurile de dimensiuni mari se pot plasa pe crengile de jos, iar in ordinea descrescatoare a marimii lor, se vor distribui spre varf;
  • este bine sa alternam formele si culorile;
  •  beteala se poate aseza circular de sus in jos sau invers prin prinderea ei pe varfurile crengilor sau pornind din varf spre baza si incercand sa realizam un con argintiu sau auriu;
  • cu siguranta bradul nostru trebuie sa aiba si un varf, cel mai frumos si drag noua;
  • luminile sunt cu adevarat importante pentru a adauga vraja si stralucire bradului in timpul serilor si noptilor de sarbatoare.

Iar daca ne dorim un brad cu totul nou va recomand sa incercati decorarea lui doar in doua culori. Acestea ar putea fi: rosu si auriu, albastru si argintiu, alb cu argintiu. Daca vrem sa iasa bine trebuie sa fim consecventi in folosirea doar a culorilor alese si va garantez ca veti fi surprinse de rezultat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod