Autocolante decorative pentru pereţi cu "personalitate"

Se întâmpla ca după ce termini de renovat şi redecorat o încăpere să realizezi că parcă îi lipseşte ceva. Fie că e vorba de eleganţă, personalitate, culoare sau ceva care să

Se întâmpla ca după ce termini de renovat şi redecorat o încăpere să realizezi că parcă îi lipseşte ceva. Fie că e vorba de eleganţă, personalitate, culoare sau ceva care să înveselească atmosferă.

Poţi avea oricare dintre cele de mai sus foarte simplu, repede şi ieftin cu autocolantele decorative.

Acestea sunt un fel de abţibilduri pentru pereţi în forme, culori şi modele infinite. Poţi chiar să le personalizezi dacă doreşti.

Cel mai mare avantaj este acela că le poţi dezlipi oricând te-ai plictisit de ele, fără să afecteze vopseaua de pe perete.

Autocolantele sau stickerele decorative pot acoperi chiar şi un perete întreg, ca un tapet, dar fără bătaia de cap pe care o implică aplicarea tapetului.

Găseşti autocolante şi stickere în magazinele de bricolaj şi în cele pentru decoraţiuni, dar modele foarte variate găseşti în magazinele online care se ocupă exclusiv cu vânzarea acestora.

Câteva exemple sunt www.xtdeco.ro, wallsticker.ro, www.colaje.ro, www.sticker-decorativ.ro.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod