Aranjamente cu flori de sezon. Cum să-ţi umpli casa de prospeţime

Mai este luna florilor, iar vedetele sezonului sunt bujorii, trandafirii proaspeţi şi parfumaţi, hortensia, crinii şi garoafele de grădină. Sunt flori senzaţionale, în culori care îţi

Mai este luna florilor, iar vedetele sezonului sunt bujorii, trandafirii proaspeţi şi parfumaţi, hortensia, crinii şi garoafele de grădină.

Sunt flori senzaţionale, în culori care îţi aduc instant fericirea pe chip imediat ce le priveşti, de aceea merită să depui puţin efort pentru a-ţi îmbogăţi casa cu ele.

Dacă vrei parfum irezistibil, cumpără florile de la cei care le vând la piaţă (sau pe străzile aglomerate). Acestea sunt de obicei flori de grădină, parfumate. Sunt mai ieftine decât cele din florării, care provin din sere.

Bujorii sunt o adevărată minune a naturii! Florile au un diametru impresionant, câteva fire fiind suficiente pentru a obţine un buchet mare şi frumos, odată ce s-au deschis complet.

Nu uita să schimbi apa din vază zi de zi şi să tai puţin din codiţe pentru ca florile tale să fie proaspete şi frumoase cât mai mult timp.

Iată câteva imagini care te pot inspira:

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod