Amenajarea inteligenta a garsonierei

Garsoniera, un spatiu care poate deveni neincapator, poate fi transformata intr-o locuinta de care sa te bucuri in orice moment al zilei. Principala problema este cea legata de...
Garsoniera, un spatiu care poate deveni neincapator, poate fi transformata intr-o locuinta de care sa te bucuri in orice moment al zilei. Principala problema este cea legata de spatiu: dormitorul serveste drept living si invers, lucru care nu este deloc placut.

Iata ce poti face pentru ca garsoniera ta sa devina foarte functionala:

Apeleaza la o canapea extensibila - in felul acesta vei putea avea o camera de zi spatioasa si un dormitor perfect noaptea.

Renunta la dulapuri sau sifoniere - acestea ocupa un spatiu de care tu ai mare nevoie.
Transforma-ti o debara in dressing si vei rezolva si acest neajuns.

Inlocuieste calculatorul cu un lap-top - in felul acesta nu vei mai avea nevoie de un corp de birou prea mare si iti poti amenaja intr-un colt un mic si util spatiu de lucru.

Utilizeaza balconul - amenajeaza-l ca pe un mic living in care iti poti bea cafeaua: o masuta, un scaun sau doua si, foarte important, decoreaza interiorul cu flori. Daca ai posibilitate, vara poti monta cateva jardiniere si in afara balconului.

Achizitioneaza-ti o masina de spalat cu uscator - iti va fi foarte utila: nu vei mai ocupa spatiul din balcon pentru a-ti usca hainele.

Monteaza-ti rafturi suprapuse in bucatarie - este o metoda inteligenta de a utiliza spatiul, mai ales atunci cand este pretios.

Renunta la covoare - acestea delimiteaza spatiul.
Lasa parchetul la vedere, eventual pune o carpeta micuta care sa dea personalitate casei tale.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Eliza pe 17 Sep 2010, 21:03
    Decoratul niciodata nu poate fi ceva standard

    stii cum teoria ca teoria dar practica e mai grea...nici eu nu am multe din ce zice acolo cum ar fi debara si balcon dar incerc sa o fac cand mai palcuta pentru mine si primitoare..ba chiar cinema uneori...

    0
    0

  • Anutza pe 25 Nov 2008, 15:16
    Super prost

    Eu care locuiesc in garsoniera nu gasesc nimic util. Sa-mi inlocuiesc calculatorul cu laptop? Pai daca aveam bani de laptop mai stateam in garsoniera? Sa transform o debara in dressing? Cate garsoniere au debara? A mea nu are si nici n-am vazut vreina care sa aiba. Sa transform balconul? Si daca nu am? Astea sunt lucruri la care s-ar gandi oricine. Problema e ca multe lume nu-si permite sa le faca. Ma asteptam sa gasesc idei mai bune cu bani mai putini.

    1
    0

  • alina22 pe 26 Mar 2008, 11:31
    super

    la multe dintre astea nu mam gandit desi nu am garsoniera am o casa dar este aproape ca o garsoniera foarte util super

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod