Albul în decorul interior. Descoperă cum să-l foloseşti corect

Eşti fascinată de camerele albe, care îţi oferă o stare de calm, linişte şi relaxare? Poţi obţine acelaşi efect şi la tine acasă, dacă îţi învingi teama de a folosi albul. Iar această

Eşti fascinată de camerele albe, care îţi oferă o stare de calm, linişte şi relaxare? Poţi obţine acelaşi efect şi la tine acasă, dacă îţi învingi teama de a folosi albul. Iar această teamă este cauzată de câteva mituri.

Cel mai cunoscut este mitul "spitalului". Foarte multe persoane asociază albul cu cabinetele medicale şi teama provocate de acestea. Dar materialele şi texturile sunt cele care schimbă dramatic atmosfera generală. Foloseşte perne moi şi materiale pufoase pentru a obţine senzaţia de confort, de "acasă".

Pe locul doi în topul miturilor este ideea că albul se murădreşte foarte repede, iar o cameră în care acesta predomină va trebui "lustruită" şi curăţată foarte des.

Dar albul este mai rezistent decât ţi-ai fi imaginat. Important este să alegi şi elemente care pot fi uşor curăţate. Foloseşte o husă detaşabilă pentru canapea şi alege un covor care poate fi spălat cu uşurinţă.

Albul este şi foarte versatil. Totul depinde apoi de accesorii, de nuanţele de accentuare pe care le alegi. Iar asta îţi permite să schimbi cât vrei de des imaginea camerei tale. De exemplu, ai putea avea un set de perdele, perne şi decoraţiuni oranj şi un set albastru, pe care să le alternezi când vrei ceva nou.

Este ieftin şi simplu!

Iată 30 de imagini care te pot inspira:


Sursă: housetohome.co.uk

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod