Afla cum poti avea o bucatarie de vis!

Urmeaza sfaturile noastre si bucataria ta va putea deveni un spatiu in care vei dori sa petreci cat mai mult timp... Un stil colorat si extrem de vesel, inspirat de nuantele vii din gradina...

Urmeaza sfaturile noastre si bucataria ta va putea deveni un spatiu in care vei dori sa petreci cat mai mult timp:

1. Un stil colorat si extrem de vesel, inspirat de nuantele vii din gradina, care implica acea combinatie intre vechi si nou, poate fi un mod perfect de a avea o bucatarie in care sa te simti confortabil.

Gandeste un decor simplist, in care vei include materiale cu motive florale in culori pastel, rachita de culoarea mierii, in combinatie cu lemn vechi, covorase tesute, obiecte ceramice in tonuri de verde si pamantiu.

Poti opta pentru un stil de mobilier inspirat de nuante naturale. Incearca si tu acest stil in bucataria ta! Cu siguranta, iti va oferi o atmosfera calda si primitoare.

2. In momentul in care decizi sa redecorezi spatiile largi si deschise din locuinta ta, evita sa grupezi piesele de mobilier de-a lungul peretelui exterior al camerei. Este util sa imparti podeaua in mai multe "zone".

De exemplu, bucataria sau camera de zi ar putea forma o zona de divertisment, alcatuita din canapea, masuta de cafea si scaunele grupate in jurul TV-ului.
Alt colt al camerei de zi poate deveni locsorul tau linistit pentru citit, format dintr-un scaun confortabil si/sau un divan. Zona destinata mesei in familie poate fi locul preferat al copiilor, unde cei mici isi vor face temele. Atentie! Pentru a diferentia o zona de cealalta, foloseste plante, ecrane decorative sau un alt tip de mobila.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • verman liliana pe 26 Mar 2009, 12:13
    bucatarie de vis

    preferatul meu tort de ciocolata

    1
    0

  • ni_na pe 6 Nov 2008, 13:51
    decoratiuni

    ca sa ai o bucatarie super si nu numai trebuie sa ai in primul rand un meserias bun,dar ......de unde s il luam? >nina>

    0
    0

  • moaca pe 6 Nov 2008, 08:58
    camera de zi

    am canapele din piele alb/crem,gresie bej,ce culori pot folosii la covor,perdele si restul accesoriilor.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod